Knokke is puur genieten 2 Temps min de lireLuxevastgoed

Meer korte vakanties dichtbij blijken de nieuwe trend te zijn. Knokke kan daarom zijn troeven extra in de verf zetten met een goede luchtkwaliteit, een groot winkel- en restaurantaanbod, uitgestrekte golfterreinen voor de liefhebbers, een ruim aanbod aan fauna en flora in het natuurreservaat Het Zwin, en meer zon dan in het binnenland. Bovendien is er met een continu aanbod aan evenementen altijd wel iets te beleven.

Knokke leeft


Tijdens de zomer kent Knokke steeds een overvloed aan evenementen met ook verschillende klassiekers.  Maar ook op sportief gebied zijn er blijvers met het Optima Open-tennistornooi, en het Belgisch Kampioenschap Beachvolley, Kings of Golf by Optima,... Verder is er De Nacht van het Zoute als ultieme shopbelevenis, en het spetterende Internationaal Vuurwerkfestival in Duinbergen. Voor de autoliefhebber kent de Zoute Grand Prix een vaste plaats in de agenda. Deze klassiekers worden bovendien steeds aangevuld met nieuwe evenementen het hele jaar door. Op muzikaal gebied zijn dat Parkies in de tuin van Cultureel Centrum Scharpoord, en Kneistival op het Heldenplein. Op ander cultureel gebied zijn dat Art@Knokke-Heist, Art Nocturne, Sculpture Link, en het Internationaal Cartoonfestival.


Knokke-Heist beste strandbestemming


Op het Vakantiesalon in Antwerpen heeft Knokke-Heist vrijdag 24 januari de titel voor beste strandbestemming van België voor 2014 mogen in ontvangst nemen. De vakantiesite Zoover oordeelde dat de kustgemeente de award kreeg op basis van de beoordelingen van consumenten op gebied van algemene indruk, kwaliteit van de accommodaties, waardering van het strand, en het weercijfer van Meteovista.be.

Knokke blijft de plaats bij uitstek om uit te blazen. Het gemeentebestuur blijft er investeren in openbare plaatsen waardoor Knokke een boeiende aantrekkelijke plaats blijft. Het Ijzerpark, het Lichttorenplein, en het centrum kregen allen een vernieuwende onderhoudsbeurt. Ook het parkeeraanbod werd verruimd. Deze investeringen betekenen ook een meerwaarde voor het vastgoed waarvan de prijzen op een hoog niveau kunnen gehouden worden. Ook andere luxe projecten zoals La Réserve blijven de exclusiviteit en de hogere standaarden behouden. Knokke biedt unieke strandervaringen, een mix van water- en strandsporten, een ruim aanbod aan wellness, hoogstaande restaurantervaringen met 6 Michelinsterren, verscheidene kunstgalerijen. Het gemeentebestuur besteedt veel aandacht aan veiligheid en onderhoud wat zorgt voor een nette gemeente.  


Bij Luxevastgoed vindt u zeker een exclusief appartement in Knokke binnen ons aanbod aan immo Knokke

Knokke-het-zwin.jpg