REALTY brengt vastgoed in the picture 2 Temps min de lireLuxevastgoed

Met Realty gaat in mei de internationale vastgoed vakbeurs door. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar rond commercieel, residentieel, kantoor, en industrieel vastgoed. Daarnaast biedt het een interessant seminarieprogramma.

Een succes in de vastgoedsector


Van 13 tot 15 mei zal in Tour & Taxis in Brussel opnieuw de alom bekende beurs REALTY doorgaan. Het is dé niet te missen beurs die een compleet overzicht aan Belgische vastgoed opportuniteiten brengt. REALTY biedt het netwerkplatform bij uitstek waar de hoofdspelers van de Belgische vastgoedsector verzamelen, en waar vastgoedontwikkelaars elkaar kunnen ontmoeten.


De beurs brengt een overzicht van alle mogelijkheden die België te bieden heeft op vlak van vastgoedinvesteringen. Tijdens de beurs worden projecten, diensten, en producten aangeboden op vlak van industrieel, logistiek, commercieel, residentieel, en kantoorvastgoed.


U ontmoet er de belangrijkste spelers op de vastgoedmarkt. Alle belangrijke architecten, notarissen, verzekeraars, hypotheekadviseurs, banken, overheidsinstanties, en verschillende projectontwikkelaars zijn aanwezig. Naast de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen, zijn er verschillende interessante seminaries waar men kan aan deelnemen.


De Belgische vastgoedbeurs REALTY blijft elk jaar groeien. Organisator Artexis Exhibitions merkt die steeds groeiende belangstelling ook bij internationale investeerders.


Exposanten


Zoals steeds hebben vele exposanten zich reeds gemeld. Onder hen zijn er vele projectontwikkelaars, architecten, banken, consultants, advocaten, vastgoedbeheerders, vastgoedadviseurs, makelaars, steden en gemeenten, intercommunales, provinciale overheden, overheidsinstellingen, gespecialiseerde advocatenbureaus, verschillende bedrijven werkzaam in de vastgoedsector, verzekeringsmaatschappijen, belastingadviseurs, media, e.d. Onder hen mag u dit jaar onder andere verwachten: AG Real Estate, Democo-DMI Vastgoed, EDF Luminus, Ernst & Young Real Estate Services, Grontmij Belgium, Interbuild, Quares, Style at Home, Victoire Properties, en Willy Naessens.


Het overkoepelende orgaan voor Vlaamse vastgoedmakelaars, CIB, wordt tot de vaste partners gerekend, en is dan ook aanwezig met een stand op de beurs.


Bezoekers


De beurs wordt bezocht door meer dan 6000 geïnteresseerden in vastgoed. U kan er terecht om uw projecten te promoten, de laatste trends en evoluties binnen de sector te ontdekken, en de belangrijkste namen binnen de vastgoedsector te ontmoeten. Jaarlijkse bezoekers zijn vastgoedinvesteerders, projectontwikkelaars, consultants, real estate managers, lokale en regionale autoriteiten, retailers, aannemers, en architecten.


De tickets kan men aan voordeligere tarieven vooraf online bestellen, en geven steeds toegang tot de beurs voor de 3 dagen.


Neem alvast een kijkje op hun site www.realty-brussels.com.

realty-vastgoedbeurs-brussel.jpg