De optimale presentatie van Uw eigendom 2 Temps min de lireLuxevastgoed

Bij het aanprijzen van vastgoed, zijn kwalitatief hoogstaande foto’s onontbeerlijk. Het grootste deel van de potentiële kopers start vandaag hun zoektocht online, en daarbij spelen de bijhorende beelden vaak een doorslaggevende factor. U hiervoor beroepen op de hulp van een professioneel fotograaf is geen overbodige luxe. Daarom werkt Luxevastgoed samen met FRAME 24 PHOTOGRAPHY.

5 tips om uw vastgoed te presenteren


Om uw vastgoed mooi in beeld te kunnen brengen, is wel wat voorbereiding nodig. U bereidt het pand best zo goed mogelijk voor op de fotoreportage. We geven daarom enkele tips mee.


 -          Ruim op voor een ordelijk en ruim overzicht, maar haal niet gewoon alles leeg. Laat het er gezellig en leefbaar uitzien. Een bloemetje hier en daar geeft altijd een vrolijke toets, en een tafel mag er mooi gedekt uitzien.


-          Haal persoonlijke zaken uit het zicht. Een potentieel koper hoeft niet te weten dat u een dierenvriend, roker, politiek geëngageerd, ziek, enzoverder bent. 


-          Kies voor zoveel mogelijk witte bekleding of voor bekleding uit 1 kleur. Deze zorgen voor een rustgevende ruimtelijke uitstraling.


-          Laat alle rolluiken, luikjes, en stores omhoog en open voor zoveel mogelijk natuurlijk licht. Zie er op toe dat alle verlichting, buiten en binnen, werkt.


-          Familievriendelijke foto’s hier en daar kunnen blijk geven van warmte en liefde in huis en kunnen dus blijven hangen, zonder overdrijven uiteraard.


Wanneer u samenwerkt met een professioneel fotograaf is die steeds bereid u nog extra tips te geven voor een goede voorbereiding. Zo werken jullie samen aan een professioneel resultaat en een geslaagde verkoop.


Neem alvast een kijkje op de website van FRAME 24 PHOTOGRAPHY www.frame24.be.


Wie toch nog een stapje verder wenst te gaan en zijn huis tot in de puntjes presentabel wil maken, kan zich bij de voorbereiding ook wenden tot  een woningstylist. Uw makelaar kan u hierbij ongetwijfeld verder helpen.


 

meir76antwerpen-56.jpg