Een exclusieve kijk op Luxevastgoed België 1 Temps min de lireLuxevastgoed

Luxevastgoed België brengt uw exclusieve woning onder de aandacht zodat uw toplocatie maximale zichtbaarheid geniet. Wegens een tekort aan dergelijk luxueus aanbod verzamelt onder één noemer, besloten Lieven Van Mullem en Michael Deroose in 2013 het ambitieuze bedrijf Luxueus BVBA op te richten.

Luxevastgoed België helpt de vastgoedmakelaar graag de bijzondere aspecten van uw hoogwaardige eigendom in de kijker te brengen. De site biedt u uitgebreide presentatiemogelijkheden en zoekfuncties waarbij de makelaar de unieke aspecten van uw woning kan benadrukken.
Bij Luxevastgoed België bereikt Uw vastgoedmakelaar maximaal zijn doelgroep.


Het grootste aanbod aan de meest unieke panden liggen slechts enkele eenvoudige muisklikken in onze zoekfunctie van u verwijderd.


Luxevastgoed België gaat en staat voor kwaliteit.


Kwalitatief hoogstaande panden die aan de voorwaarden voldoen, verdienen een professionele aanpak. Luxevastgoed België ziet aan de hand van diverse criteria toe op de exclusiviteit en kwaliteit van het aanbod. Zo houden we onder andere rekening met unieke faciliteiten, bijzondere architectuur, luxueuze afwerkingen, en exceptionele ligging.


Luxevastgoed  België streeft niet alleen kwaliteit na in het aanbod, maar ook in de presentatie. We brengen kwalitatief hoogstaande foto’s, en een concrete beschrijving. Indien gewenst, kan de vastgoedmakelaar zich hiervoor beroepen op een professionele fotograaf.


Breng een bezoek aan het uniek aanbod luxueuze panden en laat u verrassen. Voortaan slechts één adres: www.luxevastgoed.be.


Of neem een kijkje naar onze voorselectie aan luxevastgoed en vind een luxueus appartement in Knokke, een appartement met zeezicht, een villa in Brasschaat, een villa met binnenzwembad, een villa met buitenzwembad, of een villa met wintertuin

Luxevastgoed-oktober-jumbo.jpg