Immo Waterloo

Wie Waterloo zegt, zegt in één adem ook de Slag bij Waterloo en de Leeuw van Waterloo. Luxe boetieks, heerlijke horeca en talrijke culturele activiteiten typeren er vandaag de commercieel levendige gemeente. Het is er heerlijk door de straten flaneren over de kasseien waarvoor Waterloo al heel vroeger gekend stond. Met haar residentiële karakter biedt Waterloo een ruim aanbod aan luxueuze panden.

Ontdek snel de meest unieke panden in Waterloo

Waterloo, de Slag en de Leeuw

De Leeuw van Waterloo staat er symbool voor de Slag bij Waterloo. Net buiten de stad vind je het oude slagveld, de monumenten en het museum. Tijdens de oorlog met Napoleon speelden de heuvels die er het landschap typeren er een heel belangrijke rol. Maar de gemeente kent natuurlijk nog meer bezienswaardigheden zoals de Sint-Jozefkerk en het openluchtmuseum Miniatuur België. Gelegen in Waals-Brabant nabij Brussel biedt de groene gemeente onder meer vele hectaren van het Zoniënwoud, ook wel de groene long van Brussel genoemd.

Immo de luxe in Waterloo

Ontdek de nieuwste residentiële villa’s te koop in Waterloo bij Luxevastgoed.be. Ons uniek immo portaal biedt een mooi overzicht van het meest complete en meest exclusieve vastgoed. Om snel je droompand te vinden kan je eenvoudig filteren onder meer op ligging, vastgoedtype, prijsklasse, perceeloppervlakte, woonoppervlakte en luxekenmerken. Gelegen op een steenworp van Brussel, is Waterloo vlot te bereiken via de R0, evenals de trein en de bus. Een extra troef op gebied van openbaar vervoer is de gratis Proxibus die diverse locaties in het centrum op de ronde heeft. Redenen genoeg om dus te kiezen voor immo de luxe in Waterloo.