Knokke Zoute 8300 Knokke-Heist Knokke
Ref. 5360376

IMMO BROWN Knokke
Vraagprijs€ 15.000.000
Perceelopp.2.337 m²
Woonopp.1.058 m²

Contacteer IMMO BROWN Knokke

Exclusief te koop bij Immo Brown:

Uitzonderlijke nieuwbouw villa te koop, uiterst rustig gelegen in tweede lijn op een prachtig perceel van 2.337m² met perfecte zuid oriëntatie en volledige privacy in een paadje, uitgevend op één van de mooiste lanen van het Zoute tussen de Royal Zoute Golf Club en het Dominicanenkerkje.

Indeling:

Royale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime en lichtrijke leefruimte met gashaard, uitgevend op een overdekt terras. Afzonderlijke tv-ruimte. Prachtige eetruimte met aansluitend een prachtige leefkeuken, beiden met een aangenaam zicht en uitgevend op het terras en de tuin. Afzonderlijke, praktische bijkeuken en afzonderlijke trappenhal naar de kelderverdieping. Poolhouse met douche en toilet. Een tweede, overdekte terras met ingebouwde barbecue. Prachtige aangelegde tuin, uitgerust met een verwarmd zwembad alsook een aangenaam, zonovergoten terras.

Op de eerste verdieping vindt men de prachtige masterbedroom met inloopdressing en ensuite dressing voorzien van alle comfort (dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche, apart toilet). Daarnaast zijn er op de nachthall nog 4 ruime slaapkamers te vinden, elk met een eigen badkamer (wastafel, inloopdouche, toilet). Alle 5 kamers geven uit op een terras en bieden zicht op de prachtige tuin. State of the art technische ruimte.

De eerste verdieping alsook de kelderverdieping zijn te bereiken via de trappenhal en/of een personenlift (-1 tot +1) in de inkomhal.

Op de kelderverdieping vindt men een fitnessruimte, een sauna met aparte douche en toilet, een polyvalente ruimte dewelke ideaal te gebruiken is als wijnkelder, alsook een praktische wasplaats en een berging. Tot slot is er een ondergrondse garage met plaats voor 5 tot 6 wagens die bereikbaar is via een schuine inrit.

Op het terrein is er eveneens parkeergelegenheid voor meerdere wagens.

De woning wordt gerealiseerd door Vlassak-Verhulst, is zeer energiezuinig.  De koper heeft uiteraard nog inspraak in de afwerking.

Plannen en visualisaties zijn beschikbaar op ons kantoor.

Oplevering voorzien in het voorjaar van 2025

Vastgoed ID5360376
Vraagprijs€ 15.000.000
WoningtypeVilla
Woonopp.1.058 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.2.337 m²
Bouwjaar2025
Renovatiejaar -
Slaapkamers5
Badkamers5
Garages1
Douchekamers4

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

IMMO BROWN Knokke Sparrendreef 80, 8300 Knokke-Zoute

  • Maandag - DinsdagOpen van 09.30 - 12.00 – 14.00 - 17.30
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag - ZaterdagOpen van 09.30 - 12.00 – 14.00 - 17.30
  • Zondag Gesloten

Contacteer IMMO BROWN Knokke