Lofts te koop in België

Ze horen tot de categorie van heel gewild vastgoed en lofts in België kennen dan ook een stijgende populariteit. Met een ontstaan in gebouwen die oorspronkelijk een andere functie hadden dan een woning, weten ze menigieen te bekoren. Zo worden fabriekshallen, supermarkten en stationsgebouwen omgetoverd tot ware woonparadijzen waar de charme van weleer wordt uitgespeeld. Bij Luxevastgoed vindt u steeds een uniek aanbod aan exclusieve lofts te koop die alvast tot de verbeelding spreken.  

Neem snel een kijkje naar ons exclusief vastgoed in België

Ervaar de ruimtelijkheid van een loft

Ruimte wordt steeds schaarser en dus ook steeds meer gewild, een loft past hierbij helemaal in het plaatje. Lofts worden gekenmerkt door het feit dat alles onderling met elkaar verbonden is in één grote open ruimte. Zo geeft een loft een instant gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid. Het is er genieten van een oase aan ruimte. Dankzij de grote glaspartijen is het er veelal genieten van een prachtig panoramisch uitzicht. Daarnaast wordt een loft veelal uitgerust met vernuftige domotica en zijn naast de trappen die de panden typeren ook vaak liften voorzien.

Uw loft kopen in België, uw plek van verademing

Lofts vindt u in verschillende stijlsoorten, zoals in moderne stijl of de stijl van een fabriekshal. Bij de industriële stijl wordt veel gebruikgemaakt van metaal, beton en hout. Bij de moderne stijl vindt u strakke meubels terug, een grote hoeksalon en een ruim open kookeiland. Hoe u uw loft inricht, is helemaal aan u. Doe alvast inspiratie op in ons ruime aanbod lofts in België en wie weet zit uw gedroomde pand er wel tussen zodat u ook uw loft kopen kan.