De exuberante weelde van het duurste penthouse in Brussel 3 Min leestijdLuxevastgoed

Gelegen op de bovenste verdieping van het iconische Chambon-complex vormt The Chambon Penthouse het meest exclusieve penthouse van Brussel. Een riante ruimte verdeeld over twee woonlagen en een adembenemend uitzicht met een luxueus dakterras. Maar The Chambon Penthouse weet nog wel meer te verbluffen.

Resideren in een iconisch bankgebouw

Het exclusiefste penthouse is de parel op de kroon van het prestigieuze Chambon-complex, een voormalig bankgebouw dat in zijn volle glorie werd gerenoveerd. Het is er resideren in een iconisch gebouw pal in het historische stadscentrum van Brussel. The Chambon Penthouse is niet ontworpen voor iedereen. Dit absolute pareltje is dan ook gereserveerd voor mensen die veel verwachten van zichzelf, van het leven en van hun woning of pied-à-terre.

Een plaatsje in de ranglijst van Europese Trophy Penthouses

Het harmonieuze huwelijk van Art Deco en hedendaags topcomfort resulteert in een adembenemende woonervaring. Met twee verdiepingen aan pure luxe dingt het penthouse mee naar een plek in de ranglijst van Europese Trophy Penthouses. Wie The Chambon Penthouse bezoekt, is dan ook steevast onder de indruk van onder meer de onverwachte ruimte in het centrum van Brussel, het hart van de Europese hoofdstad. Het is de unieke combinatie van de ruimte van een landhuis met de locatie van de grootstad, ingebed in de unieke setting van een historisch monument.

Ongeziene ruimte met adembenemende uitzichten

In het duplex-penthouse is het genieten van alle comfort in een zee aan ruimte. Gaande van een openhaard tot wellness-faciliteiten, beschikt het penthouse over alles wat men maar zou wensen. Het is de perfecte plaats om tot rust te komen in de levendige stad of om binnen een aangenaam luxueus kader gasten te ontvangen voor een avondje Brussel. Heel bijzonder is het gigantische privé-terras met een omvang groter dan een doorsnee appartement in Brussel. Het terras kijkt uit over de virtuoze groene compositie van de Wirtz-binnentuin. Concreet gaat het om een woonoppervlakte van 500 m2 met een terras van een oppervlakte van 250 m2 die het penthouse omvat. Gelegen op de 6e en 7e verdieping telt The Chambon Pethouse verder 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Een oase aan rust binnen de levendige hoofdstad

Met de Grote Markt op wandelafstand, omringd door de vele musea, trendy restaurants en boetieks, is The Chambon Penthousepeheel centraal gelegen in de levendige stadsbuurt. Het is er aangenaam wonen, werken en leven in de bruisende metropool. De dynamische stad wordt getypeerd door een samensmelten van diverse culturen waar zowel vlot Nederlands, Frans als Engels gesproken wordt. Met voortdurende exposities en een ruim aanbod aan musea en concertzalen, beantwoordt Brussel perfect aan de vraag van cultuurliefhebbers. Maar ook de levensgenieters vinden in Brussel hun gading met diverse sterrenrestaurants. En voor de fashionistas is er een ruim aanbod aan designer stores en andere shopgelegenheden.

Bij residentieel wonen hoort een residentieel dienstenpakket

Bij dit penthouse hoort ook een dienstenpakket van hoog niveau. Dankzij de Residential Services hoeft de bewoner zich niet langer bezig te houden met praktische beslommeringen. De bewoners worden er discreet, efficiënt en snel op hun wenken bediend door beroep te doen op Residential Services. Zo kunnen de bewoners kiezen uit een waaier aan diensten waaronder:

• huishoudhulp: schoonmaak, wassen en strijken, herstellen van kleding en schoeisel, klusjes,...
• persoonlijke verzorging: kapper, schoonheidsspecialiste,...
• shopping: biobags, traiteur, bloemen, apotheek,...
• expatservices: hulp bij verhuis, school, administratie,...
• postdienst : afgifte en ontvangst van pakjes en brieven
• boekingen en reservaties: voor reizen, theater, concerten, exposities,...
• kinderoppas
• carwash

The Chambon Penthouse bezichtigen bij Immobel

Wie interesse heeft in het pand The Chambon Penthouse kan contact opnemen met Immobel, de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. Reeds meer dan een halve eeuw ontwikkelt en verkoopt Immobel vernieuwende stadsprojecten met aandacht voor de hedendaagse noden van de steden en hun inwoners. Ook internationaal is het bedrijf intussen een gevestigde waarde dankzij een immer dynamische strategie en de inzet van een honderdtal talentvolle medewerkers. Immobel wordt dan ook erkend als één van de marktleiders binnen de sector.  

247005camA.png
247005camB.png
247005camC.jpg
247005camE.jpg
2184_104.jpg
2184_107.jpg
RJNuitDEF.jpg