De 3 meest exclusieve appartementen met zeezicht 3 Min leestijdLuxevastgoed

Zeezicht vormt een bijzonder luxe kenmerk dat steevast rendeert. Het is een voordeel dat zorgt voor een directe meerwaarde, zowel bij verkoop als verhuur van een appartement. We bieden een overzicht van de meest exclusieve appartementen met zeezicht in het huidige aanbod.

Zeezicht weet steevast te renderen

De luxe van zeezicht blijft één van de meest gegeerde eigenschappen van een appartement. Een appartement met zeezicht kan steevast rekenen op een blijvende meerwaarde in vergelijking met gelijkaardige appartementen op een andere locatie dan de kust. Investeren in appartementen met zeezicht blijft rendabel, waarbij zowel bij verkoop als verhuur interessante opbrengsten gegenereerd kunnen worden. Bij het verhuren kan er bovendien voor gekozen worden om het appartement nog bepaalde periodes beschikbaar te houden voor eigen gebruik aan de hand van seizoensverhuur of om het te verhuren op jaarbasis.

Elke dag vakantiegevoel met zeezicht

De aantrekkingskracht zit hem in de vele voordelen dat een appartement met zeezicht biedt. Het is elke dag genieten van zon, zee en zand wat zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel het hele jaar door. Het zeezicht zorgt voor rust wat afgewisseld wordt met de zomerse bedrijvigheid van de kust. Gelegen langs de kust is er een groot aanbod op gebied van horeca, cultuur en ontspanning te vinden.

Verschillen tussen kustgemeentes en badsteden

De waarde van een appartement met zeezicht is ook afhankelijk van de kustgemeente waar het gevestigd is. Knokke blijft uiteraard één van de populairste kustgemeentes. In de mondaine badstad gaan jaarlijks tal van zowel populaire als prestigieuze evenementen door. Met een appartement in Knokke hoef je er geen enkel te missen. Daarnaast wordt men er omringd door chique boetieks, exclusieve kunstgalerijen, echte sterrenrestaurants, een prestigieus golfterrein en hippe strandlounges. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de meest exclusieve appartementen met zeezicht uit onze huidige top 3 er gelegen zijn.

Het exclusiefste hoekappartement in Knokke

Op nummer 1 staat een appartement in Knokke met 200 m2 woonoppervlakte te bezichtigen via Immo Blue Knokke. Het hoekappartement biedt zowel frontaal als zijdelings zeezicht, en is te bereiken via een private ingang en lift. De inkomhal beschikt over een vestiaire en gastentoilet. De grote panoramisch openschuivende ramen zorgen voor een bijzonder lichtrijke leefruimte en geven een prachtig uitzicht. Daarnaast bieden ze toegang tot een luxueus buitenterras. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten, TV aansluiting en internet. Op de tweede verdieping is een master bedroom gelegen met badkamer. Verder is het appartement uitgerust met gesofisticeerde domotica, hoogwaardige afwerking en hoogtechnologische snufjes.

Luxueuze appartementen met zeezicht aan de kust

Onze nummer 2 en 3 kennen beiden een vraagprijs van 2.495.000 euro en zijn gelegen in het nieuwbouwproject “Bahia". Dat is gelegen aan de Zeedijk in het Zoute, vlakbij het Albertplein en de winkels van de Kustlaan. Zo is er een appartement met een woonoppervlakte van 165m2 dat aangeboden wordt via Dirk Willemyns. De grootste troeven het prachtig vergezicht vanuit de woonkamer, de kwalitatief ingerichte keuken met toestellen van Miele en 4 luxe slaapkamers.

Het andere duplex-appartement is te bezichtigen via Immo Cauwe met een woonoppervlakte van 155 m2, 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een open keuken voorzien van alle comfort. Het terras biedt zeezicht en zicht over de Sparrendreef en Minigolf Het Zoute. Neem snel een kijkje naar het aanbod appartementen in Knokke-Heist via Luxevastgoed, ons aanbod appartementen te koop met zeezicht en ons specifiek aanbod appartementen met zeezicht in Knokke

appartement-te-koop-in-knokke--het-zoute-met-referentie-19400580542002.jpg
appartement-te-koop-in-knokke--het-zoute-met-referentie-19400580542001.jpg
appartement-te-koop-in-knokke--het-zoute-met-referentie-19400580542003.jpg
appartement-te-koop-in-knokke-heist-voor-2-900-000-euro002.jpg
appartement-te-koop-in-knokke-heist-voor-2-900-000-euro015.jpg
appartement-te-koop-in-knokke-heist-voor-2-900-000-euro016.jpg