DM-Line schept ruimtelijke opportuniteiten 4 Min leestijdLuxevastgoed

Met 25 jaar ervaring en 1500 realisaties per jaar is DM-Line gespecialiseerd in het leveren van kasten, dressings en schuifdeuren op maat. Bij DM-Line worden de wensen van de klant steeds centraal geplaatst.

Diverse DM-Line toepassingen

De realisaties van DM-Line variëren van wandmeubels met open en gesloten opbergruimtes tot dressings. Een plafondhoge kastenwand of een schuifwand tussen twee ruimtes kan een mooi alternatief vormen voor een standaard dressoir of standaard muur in metselwerk. Daarnaast biedt DM-Line maatkasten aan voor diverse toepassingen, van de slaapkamer tot het kantoor en de keuken. Een plafondhoge kastenwand in de leefruimte biedt plaats voor TV, nissen en opslagplaats voor boeken, muziek- en filmverzamelingen. Voor de binnenkasten is er keuze uit 20 decors die verkrijgbaar zijn in een brede kleurenwaaier. De kasten zijn bovendien verkrijgbaar met discrete “push to open” deuren of handgrepen naar keuze. Bij DM-Line is elk project uniek.

Hoogwaardige materialen en kwaliteit gegarandeerd

DM-Line staat voor kwaliteit en maakt dan ook steevast gebruik van kwalitatieve materialen waarvan hoofdzakelijk eikenhout. De legvlakken zijn 25 mm dik waarmee de dikte ruim boven de standaard kwaliteitsnorm ligt. De rugwanden zitten geklemd aan de achterzijde van de dressing wat voor extra stevigheid zorgt. Scharnieren en ladegeleiders zijn van het Europese kwaliteitsmerk Blum. De ladegeleiders hebben een ingebouwde demping en de draaideuren zijn voorzien van een instelbare rem. Ook de onzichtbare delen van de kasten worden perfect afgewerkt zodat de onbewerkte plaat nooit zichtbaar wordt.

Ruimtelijke creaties met zin voor stijl  

De interieurspecialisten van DM-Line zorgen voor ontwerpen die perfect geïntegreerd zijn in het concept van de woning en houden hierbij rekening met maximaal ruimtegebruik. Zo wordt steeds rekening gehouden met kleuren, motieven en stijlen waardoor de nieuwe elementen perfect geïntegreerd worden in het interieur. Daarnaast weet DM-Line steeds te zorgen voor een optimale benutting van de ruimte. Zo maakt DM-Line een praktische vestiaire van de ruimte onder de trap, wordt de schuine kant onder het dak omgetoverd tot een ruime opbergruimte en wordt de wasplaats een toonbeeld van organisatie en orde dankzij slimme opbergruimtes. Zo wordt een aangename leefomgeving gecreëerd die rust uitstraalt en voor een groot ruimtelijk gevoel zorgt. De realisaties van DM-Line vormen een combinatie van functionaliteit, comfort en esthetiek.

Professioneel werken met thuisgevoel

De populariteit en mogelijkheden van thuiswerk, zorgen voor een stijgende vraag naar een praktische werkplek in huis. Vandaag wordt deze werkplek vaak geïntegreerd in de leefruimte en wordt ervoor gekozen om het bureau en de opbergmeubelen in dezelfde stijl als de rest van het interieur te realiseren. De werkplek kan multifunctioneel opgevat worden waarbij het interieur constant in evolutie is. Aan de hand van schuifwanden kan een grotere ruimte eenvoudig ingedeeld worden. Zo ontstaan meerdere ruimtes met diverse bestemmingen en kan privacy à la carte gecreëerd worden. Ook de zolderkamer bouwt DM-Line eenvoudig om tot een thuiskantoor. Met ook een bureau op ergonomische hoogte en talrijke opbergmogelijkheden bij de hand wordt het aangenaam thuiswerken.

Professioneel maatwerk in evolutie

In 1993 werd DM-Line opgericht door Dirk De Maesschalck. Reeds van bij de start worden kwalitatief hoogstaande Belgische producten geleverd, gecombineerd met een uitstekende persoonlijke service. De ervaren vakspecialisten zorgen zowel voor de opmeting als de plaatsing. Doorheen de jaren evolueert het bedrijf mee met de veranderende trends en toepassingen. DM-Line brengt steeds een ruime waaier aan mogelijkheden en stijlen.

Nieuwe Individual collectie gaat voor luxe

Ook nu breidt DM-Line zijn aanbod verder uit. De nieuwe “Individual” collectie brengt materialen met een hoge luxefactor. Er is onder meer keuze uit “Cleaf Sherwood” eiken platen met 18,5 mm dikte en tastbare groeven. Met de reeksen “Pianovo Lack Matt” en “Pianovo Lack Silk” wordt ingespeeld op de trend van matte oppervlakken. Deze reeks in MDF van 18,5 mm dik is voorzien van matte lak met een zeer hoge krasbestendigheid. Wie kiest voor het toppunt van afwerking kan kiezen voor “Bonded Leather”. Deze MF platen van maar liefst 19 mm zijn afgewerkt met gekleefd natuurlijk leder met een rijke korrelstructuur waarbij uiteraard ook de handgrepen assorti kunnen afgewerkt worden.

Inspirerende conceptstores in Temse en Waregem

Ook benieuwd naar wat DM-Line voor u kan doen? Sinds juli kan u inspiratie opdoen in de nieuwe conceptstores in Temse en Waregem. De opties worden er geëtaleerd in verschillende clusters, van de leefruimte tot de slaapkamer en de dressing. Zowel particulieren als binnenhuisarchitecten en schrijnwerkers kunnen een kijkje komen nemen. De DM-Line medewerkers staan alvast voor u klaar met professioneel advies. 

DM-Line11.jpg
DM-Line12.jpg
DM-Line13.jpg
DM-Line1.jpg
DM-Line10.jpg
DM-Line2.jpg
DM-Line4.jpg
DM-Line5.jpg
DM-Line6.jpg
DM-Line7.jpg
DM-Line8.jpg
DM-Line9.jpg