Uw kostbare bezittingen beveiligd bij Affirmo 1 Min leestijdLuxevastgoed

Waardevolle eigendommen verdienen een goede bescherming. Hiervoor gaan we te rade bij een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met jarenlange ervaring in diverse diensten. Bij Affirmo kan u terecht voor het vinden van de verzekeringsmaatschappij en financiƫle instellingen die u de beste voorwaarden bieden voor uw projecten.

Verzekeren van uw kostbare en exclusieve eigendommen

Bij waardevolle bezittingen denken we onder meer aan vastgoed als waardevolle inboedel, kunstwerken en juwelen. Ook uw exclusieve wagen of oldtimer maakt uiteraard deel uit van uw exclusieve bezittingen. Wanneer u deze wenst te verzekeren kan u hiervoor bij onafhankelijk verzekeringsmakelaar Affirmo in Gent terecht.

Deskundige oplossingen in pakketvorm of op maat

De professionele medewerkers van Affirmo zorgen voor een efficiënte behandeling van uw dossier met vakkundige technische expertise en een grondige dossierkennis. U mag er rekenen op een goed en vertrouwelijk gesprek. Affirmo biedt diverse services met een hoge kwaliteitscontrole en een goede prijskwaliteitverhouding. U kan er terecht voor zowel standaardoplossingen als oplossingen op maat.

Specifieke verzekeringen voor uw bedrijf en privévermogen 

Wanneer u als onderneming of als particulier op zoek bent naar een goede verzekering kan u bij Affirmo terecht. Zo verzekert Affirmo onder meer industrieel als privé vastgoed tegen verschillende risico's waaronder brandrisico’s. Daarbij bieden zij een gratis schatting van uw kunstvoorwerpen. Verder zorgt Affirmo ook voor verzekeringsoplossingen specifiek voor de industrie en voor uw persoonlijke bescherming. Naast tal van goede verzekeringen biedt Affirmo de perfecte oplossing voor financiële leasing of renting, alsook uitgebreide mogelijkheden naar pensioenplanning. Bij interesse kan u Robert Verheyden contacteren via het mailadres rv@affirmo-insurance.be voor een eerste gesprek. 

Wikifin.jpg
Vastgoed-in-Europese-grootsteden-is-het-nieuwe-goud.jpg
024.JPG
Tefaf-maastricht.png