Rietveldprojects creëert architecturale parels aan de kust 2 Min leestijdLuxevastgoed

Projectontwikkelaar Rietveldprojects is reeds geruime tijd actief aan de Westkust. Met een hedendaagse visie op architectuur brengen ze er innovatieve projecten.

Rietveldprojects differentieert

Sinds 2003 bouwt Rietveldprojects architecturale pareltjes aan de Belgische kust. De projectontwikkelaar brengt steevast kwalitatief hoogstaande bouwwerken die zich op elk niveau weten de onderscheiden. Zaakvoerder Peter en Thomas Moerman zorgen er voor een professionele begeleiding en plaatsen het persoonlijk contact met de klanten centraal.

Pure essentie voor een tijdloos karakter

Met het motto “less is more” wordt stijlvolle en tijdloze architectuur nagestreefd. Zo ontwikkelt Rietveldprojects steevast realisaties waarbij de pure essentie centraal staat. Het gebruik van sobere en strakke lijnen brengt een puur en tijdloos karakter. Het zorgvuldig gekozen materiaal- en kleurgebruik zorgt voor een unieke uitstraling. De projecten vormen met hun uitzonderlijke vormen ware architecturale blikvangers. De residenties van Rietveldprojects worden op een evenwichtige manier geïntegreerd in de omgeving.

Op vakantie telkens u thuiskomt

De naam Rietveldprojects verwijst rechtstreeks naar Gerrit Thomas Rietveld, één van de meest vernieuwende designers van de 20e eeuw. Zijn ontwerp het Schröder-huis in Utrecht was gebaseerd op de kubus, en werd voorzien van grote glaspartijen waar exterieur en interieur samenkomen. Dit vooruitstrevend idee is mee opgenomen in de projecten van Rietveldprojects. Wanneer u kiest voor een project van Rietveldprojects hoeft u niet altijd naar buiten voor de beleving van de zee. Grote raampartijen brengen de natuur als het ware binnen in de woonruimte. De projecten geven een vakantiegevoel zodra u er thuiskomt.

Gedeelde passie voor architectuur

De projecten krijgen vaak namen toegewezen die verwijzen naar grote architecten en designers van de 20e eeuw. Voor de afwerkingen wordt samengewerkt met vaste huisarchitecten. Zo worden de projecten getypeerd door een herkenbare architectuur en weten de klanten meteen wat ze kunnen verwachten. Aan de hand van een samenwerking met toparchitecten vormt de passie voor architectuur de rode draad doorheen de projecten. Een passie die ook door de klanten sterk wordt gewaardeerd en gedeeld.

Tijdloze exclusiviteit en kwaliteit

De realisaties van Rietveldprojects worden getypeerd door fijne en hoogstaande afwerkingen die het plaatje compleet maken. Om deze hoogstaande kwaliteit steeds te blijven nastreven is er een beperking in het aantal vastgoedprojecten die jaarlijks worden opgestart. Er wordt gezocht naar een raffinement in de gebouwen die steevast met trots opgeleverd worden. De tijdloze stijl en kwalitatieve afwerkingen kaderen perfect binnen hun langetermijnvisie van de projectontwikkelaar. Er wordt gestreefd naar het bouwen van comfortabele woningen waar vele jaren later nog steeds met bewondering naar gekeken zal worden. Neem alvast een kijkje naar de vele inspirerende projecten van Rietveldprojects op hun site.

Rietveld1.png