3éme Bureau maakt dromen waar 1 Min leestijdLuxevastgoed

Van de ontwikkeling van woningen, tot winkels, restaurants, en zelfs kunstgalerijen zorgt 3ème Bureau voor een kwalitatieve aanpak. Met reeds 30 jaar ervaring maakt 3ème Bureau de dromen waar van elke bouwer.

Voor klanten die meer willen

3ème Bureau staat voor home improvement, zowel op gebied van bouw als interieur. De werking van 3ème Bureau wordt gekenmerkt door een perfecte beheersing van technieken gecombineerd met een maximale creativiteit.

U kan er rekenen op de uitstekende en gespecialiseerde vaardigheden van een ervaren team en een ongeëvenaarde after-sales service. 3ème Bureau verwezenlijkt de wensen van klanten die meer willen dan de standaard en kiezen voor een kwalitatief en gepersonaliseerde aanpak.

Sublieme realisaties in bouw en interieur

De creaties van 3ème Bureau ademen stuk voor stuk elegantie, karakter en levenskunst uit. Aan de hand van doorgedreven vakspecifieke technieken worden klassevolle projecten gemaakt. Deze worden gekenmerkt door gebruik van kwalitatieve materialen, schitterende lichtinval, en precieuze afwerkingen.

Om dergelijke kwalitatieve resultaten te boeken, verwezenlijkt 3ème Bureau steevast een goede samenwerking met de projectleider, de architecten en de studiebureaus. Maximaal teamwork is dan ook de drijfkracht en filosofie van het bureau.

In-huis-schrijnwerkerij en gespecialiseerd team

Behalve het ontwerpen en bouwen van mooie projecten, is 3ème Bureau ook gespecialiseerd in binnenhuisinrichting, en dat bij de inrichting van zowel luxe boetieks tot herenwoningen.

Met een eigen schrijnwerkerij biedt 3ème Bureau diverse mogelijkheden voor het inrichten van heel diverse ruimtes. Het team staat zowel in voor het inrichten van ruimtes als voor fijne houtbewerkingen. Er wordt een op maat gemaakt en creatief voorstel uitgewerkt, steeds rekening houdend met de smaak en de stijl van de woning van de klant.

Neem alvast een kijkje naar de diverse realisaties van 3ème Bureau

villa1ukkelb.jpg