The Residence, een uitzonderlijk project op een bijzondere locatie 2 Min leestijdLuxevastgoed

Het project stelt comfortabel wonen en leven in Antwerpen centraal aan de hand van een gemengde woonvorm. “The Residence” overstijgt alle generaties en spreekt een doelgroep aan die zowel houdt van samenleven met de aanwezigheid van sociaal contact, als van genieten van maximaal comfort in alle privacy.

Een locatie met meerwaarde in Antwerpen

Het exclusieve project The Residence van projectontwikkelaar Today For Tomorrow is gelegen aan de Jan Van Gentstraat in Antwerpen. Het is gevestigd op het schakelpunt tussen de nieuwe woonwijk Nieuw Zuid, de oude karaktervolle 19e eeuwse wijk ’t Zuid, de Bolivarplaats en het justitiegebouw.

De éne vleugel van The Residence geeft zicht op het Justitiepaleis en het park, de andere vleugel op het park, Nieuw Zuid en de Schelde. De uitgestrekte groene zichten is één van de troeven van het project. Zo sluit het project aan op een park van maar liefst 7 hectare groot en is er zicht op de heraangelegde Gedempte Zuiderdokken. Dankzij de uitmuntende locatie zijn zowel alle belangrijke invalswegen evenals de stadsbeleving heel nabij.

Residentieel leven met de luxe van op hotel

The Residence bestaat uit 84 appartementen en 9 penthouses die allen voorzien zijn van een terras. Reeds vanaf de eerste verdieping bieden deze ruime terrassen een uniek uitzicht. De penthouses zijn gelegen op het zesde verdiep en zijn voorzien van 2 badkamers. Daarnaast omvat het project ook 138 parkings en 3 motorparkings, een Total tankstation, een commercieel gelijkvloers, exclusieve retailshops, een hotel met 80 kamers, een restaurant, een skybar en een zwembad.

Het bijzondere project The Residence laat de bewoners bovendien genieten van alle faciliteiten. Zo kunnen de bewoners beroep doen op alle hotelservices. Denk hierbij aan het laten doen van de was, een kuisploeg laten langskomen of pakketjes laten in ontvangst nemen tijdens uw afwezigheid. Verder kunnen ze ook gebruik maken van het zwembad op het dakterras. Zo vormen de flats een vorm van serviceflats waarbij bewoners van alle leeftijden kunnen rekenen op de diensten van het hotel en andere externe diensten indien gewenst.

De introductie van een nieuwe luxueuze woonvorm

Met haar unieke gemengde woonvorm vormt The Residence een uitzonderlijk project. Een ontwerpwedstrijd stelde het architectenbureau HUB aan die de vooropgestelde ambities best wist te vertalen naar een concreet plan. HUB en Studio Tolleneer ontwierpen de flats die getypeerd worden door een moderne architectuur. Om een samenhangende totaalontwikkeling te realiseren, werd een publiek-private samenwerking opgestart met AG VESPA en Building Today For Tomorrow die voor het residentiële gedeelte heeft samengewerkt met DMI Vastgoed.

Heeft het exclusieve project u ook weten te overtuigen met haar vele troeven? Geïnteresseerden kunnen beroep doen op vastgoedmakelaar CITYPLUS. Het team van CITYWORKERS helpt u met de uitwerking van een totaalconcept. Zo kan u beroep doen op hun expertise en ervaring bij de vormgeving, de interieurintekening, tot zelfs een volledige bemeubeling aangevuld met gordijnen en stoffering op maat. Neem alvast een kijkje en laat u verleiden door het residentiële project. 

 
 
Residence3.JPG