Gentleman’s Fair verrast met uniek concept 3 Min leestijdLuxevastgoed

De Gentleman’s Fair richt zich, zoals de naam reeds zegt, tot de hedendaagse gentleman en alles wat hem boeit. En dat blijkt wel heel wat te omvatten. Beleef het event op 11-12-13 november in Waregem Expo.

Alles wat de hedendaagse gentleman boeit

Met de Gentleman’s Fair brengen organisatoren Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe, een kwalitatieve en interessante beurs voor mannen en alles wat hen weet te boeien. De beurs vormt zo een uniek en verrassend concept met een gevarieerd aanbod aan geselecteerde producten.

De exposanten zijn zorgvuldig geselecteerd, hun producten en diensten zijn chique maar toegankelijk. Tijdens deze eerste editie ontdekt de bezoeker er alles wat een man kan aanspreken. Auto’s en motoren, boys toys, reizen, mode, accessoires, design, sport, gastronomie, kunst, horloges, gadgets en zoveel meer.

Buitengewone talenten van meesters in hun vak

De Gentleman’s Fair gaat verder dan het brengen van een opmerkelijk aanbod aan producten en diensten. De bezoeker wordt er getrakteerd op buitengewone prestaties. In samenwerking met Piano’s Maene brengt Belgisch toppianist David Bracke verscheidene live performances in het centrale horecagedeelte. Trialkampioen Wesley Belaey zorgt dan weer voor spectaculaire trialdemonstraties op een interactief trialparcours in samenwerking met partner Garmin.

Kers op de taart wordt de aanwezigheid van Amerikaans wereldrecordhouder Carl Reese op vrijdag. Deze dare devil wist het wereldrecord voor snelste transcontinentale solotrip met een motor te vestigen. Ook aan de echte levensgenieter wordt gedacht, die er zaterdagavond kan genieten van een gastronomisch menu met aangepaste wijnen. De gerechten worden verzorgd door sterrenrestaurant Berto in Waregem.

Een bijzondere beurs om te bezoeken en te beleven

Op de Gentleman’s Fair staat beleving centraal. Geïnspireerde mannen kunnen tijdens de Gentleman’s Fair strijden om de felbegeerde titel van Alfaman 2016. Aan de hand van vijf leuke proeven wordt de deelnemer met de snelste tijd van de beurs bepaald. De drie snelste mannen winnen een mooie prijs en de winnaar mag zich terecht Alfaman 2016 noemen.

Met the battle of the service clubs kunnen ook clubs deelnemen aan een leuke wedstrijd op de Gentleman’s Fair. Tijdens een poolbiljartwedstrijd strijden zestien teams voor de hoofdprijs van drieduizend euro voor het goede doel van de club. Ook voor de tweede, derde en zelfs vierde plaats zijn mooie prijzen voorzien.

Voor gepassioneerde gentlemen en geïnteresseerde dames

De hedendaagse Gentleman is actief, nieuwsgierig, modebewust en hecht belang aan zijn gezin. Zowel mannen die houden van gadgets, sporten, en genieten van het leven worden op de beurs op hun wenken bediend. De Gentleman’s Fair is voor mannen met een passie.

Dames zijn uiteraard ook welkom. De Gentleman’s Fair is dan ook de perfecte locatie om het ideale geschenk te vinden voor de gentleman in hun leven. Maar een gentleman zou geen gentleman zijn zonder te denken aan haar noden. Een leuke Ladies’ Corner op de beurs is voorzien om de dames verwennen met een lekkere cava, een maquillage of een brushing, en een mooie selectie aan producten. Kortom, een unieke event om niet te missen. Lees er alles over op de site www.gentlemansfair.be.  

FotoGentlemansFairAangepast.jpg