Exclusieve M villa’s dicht bij de zee 2 Min leestijdLuxevastgoed

Luxueuze nieuwbouw villa’s met eigenzinnige architectuur, gelegen op een toplocatie in Duinbergen nabij Knokke, op wandelafstand van zee en strand. De nieuwe M villa’s zijn om diverse redenen gegeerd.

Uniek en eigenzinnig vastgoedproject

De nieuwe M villa’s hebben een zachte, romantische architectuur met respect voor bouwtradities en een knipoog naar internationale stijlelementen. De villa’s zijn van de hand van architect Hans Christian Demyttenaere, die met de prestigieuze M villa’s een eigenzinnige interpretatie maakt van de kustvilla’s. De architectuur vormt een intrigerend spel van wisselende vormen en vlakken. De residenties stralen pure klasse uit. De villa’s kregen toepasselijke namen, verwijzende naar de nabijheid van de zee en beginnend met de letter M. Zo is er keuze aan villa Mer, villa Meri, villa More en villa Mar.

De charme van Duinbergen, de nabijheid van Knokke

De exclusieve nieuwbouwvilla’s zijn gelegen in het pittoreske Duinbergen, nabij het bruisende Knokke. De mondaine badplaats vormt de locatie voor diverse prestigieuze evenementen. Het is er uitgebreid dineren in sterrenrestaurants, stijlvol winkelen in exclusieve boetieks en genieten van golf en kunst. Met deze troeven weet Knokke menigeen te charmeren. Gelegen in een residentiële omgeving stralen de
M villa’s rust en klasse uit.

Genieten van zee en strand nabij M villa's 

De M villa’s zijn gelegen nabij openbaar vervoer, winkels, recreatie mogelijkheden en het water. De bekende Royal Belgian Sailing Club is op amper 200 meter verwijderd. Wandelingen met zicht op het water, zonsondergangen vanop de dijk en genieten van het ruisen van de golven, worden er dagelijkse gewoontes. 

Duurzame M villa’s met klasse

Bij de M villa’s is rekening gehouden met gebruik van duurzame materialen, ventilatie, isolatie en de zon als natuurlijke bron voor licht en warmte. De M villa’s zijn opgebouwd met een intelligente draagstructuur met beperking van dragende binnenmuren zodat de woning steeds aanpasbaar is. De vier koppelwoningen bestaan uit één afgewerkte modelwoning en drie casco woningen. Elke villa is voorzien van vier slaapkamers, een eigen ingang, privé tuin en twee ruime ondergrondse privé garages. Deze bieden directe toegang tot de woning en een privé bergruimte met mogelijkheid van toevoeging van een privé wijnkelder.

Zabra garandeert kwaliteitsvolle projecten 

De M villa’s zijn een exclusief vastgoedproject van Zabra Real Estate. Zabra heeft vakkennis en ervaring met het bouwen van residentiële projecten, zowel villa’s als lofts. U mag er rekenen op hedendaagse architectuur en toplocaties. De residentiële woonprojecten zijn steeds duurzaam en mooi afgewerkt, met aandacht voor gebruik van energiezuinige materialen. Ontdek snel zelf de exclusieve M villa’s op de site van het project.

FotoMvillasDuinbergen.JPG