Verleng uw vakantie met een tweede verblijf op Luximmo 2 Min leestijdLuxevastgoed

Een tweede verblijf blijft een interessante investering die menigeen aanspreekt. In de zomer is het er eindeloos genieten van de zon. Met korte en koude winterdagen in het vooruitzicht wordt een tweede verblijf het perfecte toevluchtsoort. Luximmo biedt u een mooi overzicht aan luxueuze tweede verblijven in het buitenland.

Luximmo maakt uw dromen waar

Op de portaalsite van Luximmo wordt een groot aanbod aan tweede verblijven in het buitenland verzameld. De gepubliceerde panden zijn een selectie uit het aanbod van de betere makelaar en omvatten panden van het hogere segment vanaf 500.000 euro. De interesse in een tweede verblijf gelegen in het Zuiden van Europa is standvastig. Populaire landen zijn Frankrijk, Spanje en Kaapverdië. Luximmo biedt steeds een actueel en luxueus aanbod voor deze bestemmingen.

Genieten van het leven als god in Frankrijk

Een tweede verblijf in Frankrijk is bovenal populair aan de Azurenkust en in de Provence. Een tweede verblijf vormt er een zekere investering. De streek dankt haar naam aan het azuurblauwe water. De meest gekende steden zijn onder andere het mondaine Monaco, het chique Saint-Tropez, het fantastische Cannes, het geliefde Nice en het charmante Marseille. De populaire steden en charmante dorpjes zijn er gekend om het pure genietenen van het leven.

Altijd een gevarieerde vakantie in Spanje

In Spanje is een tweede verblijf vooral geliefd aan de Costa del Sol, Asturië, Mallorca, Catalonië, Galicië, Murcia en Costa Blanca. Deze toeristische bestemmingen zijn populair bij jong en oud. Uiteraard heeft het aangename zonnige klimaat hier veel mee te maken. Maar verder biedt de streek zowel talrijke idyllische natuurlandschappen en uitgestrekte parelwitte zandstranden, als cultuur, architectuur, en natuurlijk ook bars, pubs en discotheken. De talrijke toeristische plaatsen kennen er dag en nacht bedrijvigheid, en bieden voor elk wat wils.

Overwinteren in Kaapverdië

Ook Kaapverdië is een populaire bestemming voor een tweede verblijf. Gelegen voor de westkust van Afrika in de Noordelijke Atlantische Oceaan, is de grootste troef van deze eilandengroep uiteraard haar warme klimaat. Met temperaturen van 20 graden in de winter, is het er heel populair om er te overwinteren. De pure ongeschonden streek biedt uitgestrekte stranden voor zonnekloppers, bergachtige landschappen voor stevige wandelingen en een onderdompeling in de charmante Creoolse cultuur. Het water is er vooral populair bij surfers en bij dierenliefhebbers die er zeeschildpadden en walvissen kunnen spotten.

Ook overtuigd van de duurzame en veilige investering van een tweede verblijf? Zin om te genieten van een uitermate zachte winter? Verlangen om met vrienden en familie meerdere keren per jaar samen op reis te gaan naar een aangenaam en vertrouwd toevluchtsoord? 

Bekijk dan snel het mooie aanbod twee verblijven in het buitenland op Luximmo. Ontdek er het luxueuze aanbod aan Immo Zuid-Frankrijk, Immo Mallorca, Immo Zuid Spanje, Immo Marbella, Immo Azurenkust, Immo Costa Del Sol, Immo Costa Blanca en Immo Provence

NieuwefotoLuximmo1.jpg