De luxe van domotica 2 Min leestijdLuxevastgoed

Domotica is niet langer de toekomst maar het heden. Technologieƫn staan niet stil en kunnen ons leven met enkele eenvoudige klikken meteen heel wat vereenvoudigen. Wij belichten alvast twee interessante automatiseringen voor uw woning.

Alle technologieën bediend met één Pyng applicatie

Domotica vormt een grote meerwaarde in uw woning en uw leven. De Pyng applicatie van Creston is hierin een technologisch hoogstandje en werkt dan ook samen met Apple. De Pyng applicatie wordt geïnstalleerd op uw iPad, iPhone, Apple Watch of touchscreen. Met een eenvoudige klik op de applicatie bedient u alles in uw woning. Elke Creston-technologie kan vervolgens aan Pyng worden toegevoegd.

De Pyng applicatie biedt talloze mogelijkheden. Zo kan elke verlichting apart bediend worden, kan in elke ruimte de gewenste muziek afgespeeld worden, kan de temperatuur geregeld worden door deze rechtstreeks te regelen of door schema’s in te schakelen voor de thermostaat, kan het beveiligingssysteem in- en uitgeschakeld worden, kan energie bespaard worden door te werken met een aanwezigheidssensor, en kunnen steeds aanpassingen aangebracht worden in het systeem naargelang wens.

Met Creston Pyng sluiten technologieën aan op uw dagelijkse activiteiten. Alle technologieën in huis werken op een intelligente manier samen. Met de applicatie worden ze allen eenvoudig bediend. Bovendien worden technologieën mooi verwerkt in elke ruimte met oog voor design.

Slimme toegangscontrole en deurintercomsystemen van Paxton

Met een geavanceerde toegangscontrole wordt toegezien op de toegang tot uw woning. Uw woning kan elektronisch beveiligd worden via een toegangscontrolesysteem dat werkt met elektronische sleutels en lezers in de plaats van met gewone traditionele sleutels.

De systemen van Paxton zijn modern, eenvoudig in gebruik, flexibel en volledig controleerbaar. Door eenvoudig de badge bij de lezer te houden kan de toegang tot de woning verleend worden. Een bijkomend gemak is dat sloten niet vervangen dienen te worden bij verlies, maar enkel de verloren badge gedeactiveerd dient te worden en de nieuwe badge geactiveerd dient te worden.

Er bestaan verschillende toepassingsmogelijkheden. Zo kan er gekozen worden om te werken met een badge, een sticker op de rug van uw iPhone, een zendertje aan uw horloge, een kaart in uw portefeuille, of het intikken van uw code. Zo kiest u steeds voor wat best bij u past.

Met het toegangscontrolesysteem van Paxton kan bovendien de toegang binnen bepaalde gebieden in uw woning beperkt worden. Deze toegang kan zelfs geregeld worden voor bepaalde tijdstippen. Het toepassen van de nieuwste technologieën maakt uw leven eenvoudiger, veiliger en luxueuzer. Voor professioneel advies kan u bij Casa Grande terecht. 

DomoticaBijgesneden.jpg