Eccentric in New York Style 2 Min leestijdLuxevastgoed

In mei gaat opnieuw het exclusieve evenement Eccentric door in Knokke, dat dit jaar in teken van New York staat. De place-to-be om alle nieuwe trends op gebied van luxe en schoonheid te ontdekken en relaties te onderhouden.

Luxe en exclusiviteit alom

Het evenement Eccentric is dit jaar aan haar 13e editie toe en loopt van 4 mei tot 9 mei. Naar trouwe gewoonte is Knokke de uitvalsbasis voor dit evenement rond luxe en schoonheid in al haar vormen. De meest prestigieuze merken exposeren er in het VIP-tentencomplex tegenover het Casino. Aisha van Zele, bekend van het televisieprogramma “The sky is the limit”, wordt dit jaar het gezicht van Eccentric. Thema van dit jaar is New York Style. Long Island, Brooklyn Bridge, SoHo, yellow cabs, street food, art and fashion. Het komt allemaal aan bod. Extravagantie maar steeds in stijl.

Eccentric Programma 2016

VIP-avond op Eccentric

Woensdagavond 4 mei wordt de start van het legendarische evenement dat dit jaar helemaal in teken van New York staat. Deze exclusieve VIP-opening gaat door in aanwezigheid van verschillende bekendheden. Deze avond biedt toegang tot het luxepaviljoen met champagnereceptie en amuses bouches. De avond wordt afgesloten op de afterparty in de New York-lounge met bekende dj’s. Het Eccentric-magazine wordt er vrij verdeeld als aandenken onder de bezoekers.

Hoge verwachtingen van Eccentric

De verwachtingen van het evenement liggen hoog. Een Foxy Day zet schoonheid in de verf met leuke workshops met aandacht voor beauty, hair, fashion, diamonds, party and drinks. Een oldtimer roadtour wordt weer een gezellige ontmoeting voor autoliefhebbers.

Op het evenement zijn meer dan 100 deelnemende luxemerken van over de hele wereld aanwezig. Verder heeft het evenement nog te bieden, een champagnebar, een lounge bar, diverse wijnproeverijen, modeshows, een gastronomisch restaurant, rijkelijke buffetten met culinaire hoogtepunten en uitgebreide wijnproeverijen. Zo vormt het evenement ook het perfecte moment om uw klantencontacten te onderhouden in stijl.

Bekende exposanten op Eccentric

Het evenement biedt exposanten de ultieme mogelijkheid voor productbranding en netwerken. Jaarlijks nemen de bekendste en meest luxueuze merknamen deel aan de beurs. Onder hen Ginsonline.be, Delilah Cosmetics, Jaguar Belgium, Landrover, Leytens Diamonds, Louis Reichman, Marbella Vente en TG Fine Wines. De exposanten dompelen de bezoekers onder in een wereld van bijzondere architectuur, verfijnde gastronomie, flitsende fashion en unieke juwelen. 

Bezoek het meest exclusieve evenement van het jaar en geniet er van de mooie dingen des levens. Ga op ontdekking in de wereld van luxe en glamour op Eccentric. Blijf alvast op de hoogte op de vernieuwde site http://www.eccentric.be/

 

Eccentric.jpg