Luxe kenmerken belicht bij Luxevastgoed 2 Min leestijdLuxevastgoed

Ontdek de meest hoogstaande panden op het exclusieve immoplatform Luxevastgoed.be. De site brengt als enige in Belgiƫ een actueel aanbod van de meest exclusieve panden waarbij luxe kenmerken centraal staan.

Een exclusieve kijk op Luxevastgoed

Met uitgebreide presentatiemogelijkheden en zoekfuncties van de site worden de uniek aspecten van een pand benadrukt en worden luxe kenmerken extra in de verf gezet. Kwaliteit wordt nagestreefd in zowel het aanbod als de presentatie.

Omdat de kracht van beelden van groot belang is bij de verkoop van vastgoed, wordt het professioneel in beeld gebracht aan de hand van kwalitatief beeldmateriaal door een vastgoedfotograaf. Hoogstaand beeldmateriaal wordt aangevuld met concrete beschrijvingen.

Luxevastgoed ziet toe op de kwaliteit van het aanbod aan de hand van diverse selectiecriteria zoals bijzondere architectuur, luxueuze afwerkingen, en exceptionele ligging. Met een uitgebreide zoekfunctie wordt het mogelijk te selecteren op de aanwezigheid van luxe kenmerken zoals een aanlegsteiger, een bioscoop, een gastenverblijf, een haardvuur, een tennisbaan of een wijnkelder.

Expliciete luxe kenmerken bij Luxevastgoed

De exclusiviteit van Luxevastgoed is dus ook terug te vinden in de mogelijkheid om te zoeken op specifieke luxe kenmerken. Zo onderscheidt Luxevastgoed zich opnieuw duidelijk als immoplatform. Aan de hand van deze luxe kenmerken vindt de bezoeker meteen het gedroomde pand met de gewenste eigenschappen.

Villa met buitenzwembad

Een buitenzwembad oogt prestigieus en zorgt voor een eindeloos vakantiegevoel. De temperaturen kunnen aangepast worden naar wens zodat het er altijd aangenaam vertoeven is. Met passende sfeerverlichting vormt uw zwembad ook ’s avonds een toegevoegde waarde.

Villa met wintertuin

Een wintertuin zorgt voor een optimaal gevoel van het buitenleven binnen. Met de juiste accentverlichting is het ook in de winter genieten van uw tuin. De inrichting kan eenvoudig gepersonaliseerd worden bijvoorbeeld met tuinmeubelen en diverse soorten planten..

Villa met binnenzwembad

Genieten van uw zwembad in alle privacy, zonder af te moeten dekken, en met een minimum aan onderhoud. Dan is een binnenzwembad exact wat u zoekt.

Appartement met zeezicht

Met een appartement met zicht op zee heeft u in de zomer een uitzicht over de gezellige drukte en in de winter over de heerlijke rust langs de kustlijn. De aanwezigheid van zeezicht bepaalt in belangrijke mate de meerwaarde van uw appartement.

Geef de voorwaarden voor uw droompand op of neem een kijkje naar onze voorselectie.

LuxekenmerkenLuxevastgoed.jpg