De betoverende wereld van RACHMAN 3 Min leestijdLuxevastgoed

RACHMAN weet luxueuze woninginrichtingen in haar totaliteit te brengen. De door RACHMAN ingerichte ruimtes vormen een bron van inspiratie op gebied van interieur. Van 5 tot 21 juli is de unieke collectie te bewonderen in Château Rougesse.

RACHMAN zorgt voor coup de foudre

Oprichter Maxim Rachman brengt met het merk een heel eigen stijl met oog voor detail en perfectie. Zo levert RACHMAN innovatieve en creatieve ontwerpen die klasse uitstralen. De collecties van RACHMAN bevatten unieke meubelstukken, bezielende verlichting, creatieve decoratie, en inspirerende outdoor creaties. De collectie van RACHMAN, dat is liefde op het eerste gezicht.

Een bezoek brengen aan de wereld van RACHMAN zorgt voor een unieke winkelbeleving. De collecties worden steeds klassevol gepresenteerd, in harmonie met elkaar, en in de juiste sfeer op de meest passende locaties. Bezoekers ontdekken er de nieuwste interieurtrends en vernieuwende collecties. Ze worden er overvloedig geïnspireerd op gebied van wooninrichtingen, en kunnen er zich bovendien laten adviseren door experts.

Afspraak met RACHMAN op Château Rougesse

Van 5 tot en met 21 juli gaat een prestigieus project door met een exclusieve verkoop van de RACHMAN collectie. Deze vooraanstaande gelegenheid gaat door in het prachtige kasteel Château Rougesse in Brugge. De deuren zijn elke dag open van 10u30 tot 18u.

Op 11 juli gaat er vanaf 19u30 ook een exclusieve nocturne door. Bezoekers kunnen er dan de meest unieke Jaguars en oldtimers bezichtigen, genieten van hapjes, drankjes en live lounge muziek, uitgebreid netwerken, en uiteraard volop shoppen. De meest exclusieve collecties van RACHMAN worden er gepresenteerd aan waanzinnige prijzen en niet te missen kortingen.

Idyllische locatie voor de meest prestigieuze gelegenheden 

In samenwerking met Dewaele (Van Der Build) krijgen de bezoekers aan het evenement een exclusieve rondleiding rond het kasteel en domein van Château Rougesse. Het kasteel op zich is zeker een bezoekje waard. Het is beschermd als monument, en vormt samen met het vele groen en de boomgaard een erkend dorpsgezicht. Met haar sublieme afwerkingen en vele mogelijkheden wist het kasteel zelfs de eerste Monumentenprijs te behalen.

Het kasteel is op slechts enkele kilometers gelegen van de bruisende historische stad Brugge, en kende vroeger de naam “Groene poort”. Na grondige renovatiewerken en nadat de gevels een fraaie rode kleur kregen, werd het herdoopt tot “Château Rougesse”. Het kasteel kent een lange geschiedenis en staat reeds sinds 1835 in het kadasterplan. Met de laatste renovaties beantwoordt het kasteel aan het hedendaagse wooncomfort.

Met duurzame materialen en een kwalitatieve afwerking krijgt het interieur een heel klassevolle uitstraling. De landelijke stijl zorgt voor een rustieke en toch hedendaagse sfeer. Wie het kasteel betreedt, wordt meteen rijkelijk verwelkomd in een ruime traphal. Met een houtenvloer en haard met sierschouw komt u helemaal tot rust in de sfeervolle woonruimte, en de industriële keuken is voorzien van alle comfort. De ruime slaapkamers hebben een gezellige houtenvloer, zachte kleurencombinaties, en een luxueuze privé badkamer. Op de bovenste verdieping is ook nog een prachtige loft ingericht met warme en tijdloze materialen. Het domein wordt in stijl betreden via een metalen hekken met pijlers. De parktuin met vijver zorgt dan weer voor een sprookjesachtige groen decor.

Bij interesse in het exclusieve kasteel kan u met al uw vragen terecht bij het immokantoor Dewaele (Van Der Build). Of laat u alvast inspireren door de prachtige kastelen bij Luxevastgoed. Ook de site van Rachman is zeker een bezoekje waard. 

ChteauRougesse.jpg