Uniek partnership tussen Luxevastgoed en Imagicasa 2 Min leestijdLuxevastgoed

De online platformen Luxevastgoed en Imagicasa gaan een unieke samenwerking aan. Zo genieten residentiële panden nog meer zichtbaarheid en publiciteit. Daarnaast komt een wisselwerking tussen trends en nieuws, waarbij beide sectoren elkaar perfect weten aan te vullen.

De inspiratie van Imagicasa


Het online platform Imagicasa weet te inspireren met een ruim informatieaanbod over interieur. De site brengt dagelijks updates van uitzonderlijke interieurs en de laatste nieuwe designtrends. Imagicasa biedt u bovendien een unieke selectie aan designstukken en decoratie.


Raadpleeg de site voor kwalitatieve informatie over diverse relevante onderwerpen, die u verder op weg helpen met de keuzes bij de realisatie van uw interieurproject. Zo is er informatie over het inrichten van ruimtes, decoratie, verbouwingen, en vastgoed. Imagicasa brengt u bovendien rechtstreeks in contact met een vakman om uw dromen te verwezenlijken.


De exclusiviteit van Luxevastgoed


Het online platform Luxevastgoed brengt een overzicht van alle meest hoogwaardige panden. U vindt er residenties vanaf 750 000 euro, met expliciete luxekenmerken, opmerkelijke architectuur, kostbare afwerkingen, en uitzonderlijke ligging. Luxe vastgoed uit het hogere segment wordt in de schijnwerpers geplaatst, en krijgt er de aandacht die het verdient.  


De opmerkelijke samenwerking tussen Imagicasa en Luxevastgoed


De samenwerking tussen Luxevastgoed en Imagicasa gaat op dinsdag 21/4/2015 van start, en is op diverse wijzen lonend te noemen. De samenwerking wordt een constructieve wisselwerking tussen de twee prestigieuze online platformen van Imagicasa en Luxevastgoed.


Imagicasa zal op diverse plaatsen verwijzen naar Luxevastgoed. En de samenwerking met Imagicasa wordt ook duidelijk vermeld op de site van Luxevastgoed. Met een uitwisseling van blogberichten, worden nieuwtjes van Imagicasa weergegeven op de blog van Luxevastgoed, en omgekeerd.


Op de site van Imagicasa zal het bijkomende menu-item “Luxe vastgoed” verschijnen. U vindt er een zorgvuldige selectie van de meest hoogwaardige panden met een minimum waarde van 2 miljoen euro. Verdere details van de residenties zijn vervolgens met een eenvoudige klik verder te raadplegen op de site van Luxevastgoed.


Imagicasa zet de opmerkelijkste panden vanop Luxevastgoed extra in de kijker. Met deze bijkomende publiciteit, krijgen de bijzonderste panden met zekerheid een verhoogde zichtbaarheid. Bovendien kan dat ook een stimulans beteken voor de verkoop, en kan het bijdragen aan de steeds groeiende bekendheid van beide organisaties. Luxevastgoed blijft u steeds het grootste luxueuze vastgoedaanbod garanderen. 


Bezoek de website van Imagicasa.

Samenwerking-imagicasa-luxevastgoed.jpg