Zet 2015 luxueus in met Luxury Leads 2 Min leestijdLuxevastgoed

Luxueus is niet meer. Maar alvorens een ware paniekgolf zou ontstaan met deze woorden, stellen wij u met zekere trots Luxury Leads voor. 2015 wordt een jaar vol ambities, en uiteraard de daarbij horende weloverwogen plannen.

Luxury Leads ambieert internationale interesse

Luxueus BVBA kent zijn opstart nog maar net sinds vorig jaar, maar kent ook reeds groot succes. Wegens deze bijval worden de wegen verder geopend, en groeiden onze internationale ambities. Hiervoor was onze naam “Luxueus” echter te regionaal gebonden, en was deze te beperkend geworden.

De Engelstalige benaming “Luxury Leads” komt de nood aan de mogelijkheid tot internationaal gebruik helemaal tegemoet. En toch blijft het nauw aansluiten bij de originele benaming. Maar Luxury Leads duidt ook op het doel om internationale contacten te verzamelen binnen het luxe segment.

Luxury Leads bundelt diverse luxe producten, en biedt deze stijlvol en uniform aan via diverse online platforms. Het is hierbij onze doelstelling om geïnteresseerden, binnen een unieke selectie aan luxe producten, zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht. Verkopers en klanten binnen het luxe segment kunnen elkaar optimaal terugvinden met onze diensten, wat finaal in meer efficiënte leads resulteert.

Om het internationale verhaal helemaal compleet te maken, is vervolgens gekozen voor een .com extensie. Vanaf 2015 is Luxueus BVBA dus officieel vervangen door Luxury Leads BVBA, en is luxueus.be succesvol vervangen door luxuryleads.com.

Luxe gaat nog luxueuzer ogen

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl, waarvoor wij beroep deden op Cayman. Het nieuwe kleurenpallet zal het imago verder naar een hoger niveau dienen te tillen. Daarom is gekozen voor de combinatie van zwart, wit, en goud. 

Deze nieuwe huisstijl zal toegepast worden op alle nieuwe advertenties. Zo zullen we in 2015 in zeker 22 luxe-magazines verschijnen met onze nieuwe look en feel. Hiermee zullen we een verdubbeling aan publicaties kennen in vergelijking met 2014. Deze lijn wordt uiteraard doorgetrokken naar alle communicatiekanalen. Vanaf 2015 is de nieuwe stijl dus ook te bewonderen op onze website en homepage.

Cayman creëert nieuwe luxe kansen 

Het bekende reclame- en marketingadviesbureau Cayman te Brugge verzorgt ook het communicatie- en marketingplan voor Luxury Leads voor 2015. Naast de aanbevelingen van Cayman op gebied van onze huisstijl, zullen verschillende zaken geoptimaliseerd worden. 

Met de professionaliteit en ervaring van Cayman wordt Luxury Leads optimaal in de internationale markt geplaatst. Daarnaast streven we er naar om ongeveer midden 2015 naast luxevastgoed.be, ook luxewagens.be en luxeboten.be te laten aansluiten. Kom dus geregeld een kijkje nemen, en blijf op de hoogte van de realisaties van onze welgeplande voornemens voor het nieuwe jaar.

Luxury Leads wenst u alvast een succesvol en luxueus 2015 toe!  

Luxury-leads-blog.jpg