.immo kent succesvolle lancering 2 Min leestijdLuxevastgoed

Sinds woensdag is de .immo domeinnaam extensie gelanceerd, en Luxevastgoed was er bij. De domeinnamen waar uw bedrijf over beschikt zijn cruciaal geworden voor uw website.

Het belang van .immo in de vastgoedsector

30 jaar geleden werd de .com extensie geïntroduceerd, de .be extensies zijn intussen goed ingeburgerd, en onlangs werd de domeinnaam .vlaanderen uitgebracht. Het belang van goede domeinnamen kent een blijvende groei, in die mate dat ze bij de meest essentiële noden van een bedrijf zijn gaan horen.

Woensdag werd de domeinnaam extensie .immo gelanceerd. Het woord immo is dan ook een courant gebruikte term in zowel het Nederlands, als Frans, Duits, Spaans, en Italiaans. Het woord immo is daarom uitermate interessant voor alle bedrijven die vastgoeddiensten aanbieden, of diensten aanbieden die er mee verwant zijn.

Luxevastgoed verzekerd met .immo

Een vastgoedbedrijf kan het gewenste .immo domein laten linken naar hun website. Met het .immo domein kan een bedrijf zijn plaats en naam in de immo sector beschermen. Zo kan men een aanvraag indienen voor de gewenste domeinnaam, waarna men kans maakt om deze toegewezen te krijgen. Een aanvraag biedt nooit garantie dat men de domeinnaam ook wettelijk kan registreren.

Tijdens de landrush van de domeinnaam extensie .immo geldt het principe van first come, first serve, waarbij de allereerste aanvrager ook de eigenaar is. Luxevastgoed volgde dit belangrijk moment voor de vastgoedsector op de voet op. Luxevastgoed wist zo maar liefst meer dan 75 belangrijke .immo domeinnamen te registreren.

Zo zijn alle provinciehoofdsteden gekoppeld aan luxevastgoed.be. Waaronder bijvoorbeeld:

Daarnaast is Luxevastgoed er ook in geslaagd voor interessante gemeentes die gekend staan om hun aanbod aan luxe vastgoed te linken. Zo werden bijvoorbeeld volgende gemeentes gekoppeld aan Luxevastgoed:

Maar ook regio’s zoals: www.kust.immowww.ardennes.immo, www.vlaanderen.immo

Aanbod aan luxe vastgoed geoptimaliseerd

Met deze links naar de meeste interessante namen binnen de sector staat Luxevastgoed nog standvastiger op de vastgoedkaart. Wie vanaf vandaag bijvoorbeeld surft naar www.brussel.immo komt automatisch op de site van Luxevastgoed terecht, en krijgt bovendien meteen enkel de gewenste selectie te zien van het vastgoedaanbod in Brussel. Hierdoor zullen makelaars en geïnteresseerde kopers elkaar nog efficiënter terugvinden in hun zoektocht. Bovendien vindt men zo steeds met het grootste gemak de meest residentiële panden bij Luxevastgoed.

nieuwe-tld-immo-gent-domeinnaam-extensie.jpg