Uniek bouwadvies op de Bis Beurs 2 Min leestijdLuxevastgoed

Breng zeker een bezoek aan de Bis Beurs, die intussen een gevestigde waarde is in de bouwsector. Deze niet te missen bouwbeurs in Vlaanderen biedt een zo volledig mogelijk overzicht van de complete bouwsector.

Bis Beurs is vaste waarde 

De bouwbeurs Bis Beurs gaat door van 4 tot 12 oktober in Flanders Expo Gent. Er zijn maar liefst 7 hallen en er worden wel 469 exposanten verwacht. Zowel de bouwsector als de vastgoedsector zijn er steeds goed op vertegenwoordigd. De beurs is intussen traditie geworden, en is dit jaar reeds aan haar 26ste editie toe. 

Antwoord op alle bouw- en vastgoedplannen 

Op de Bis Beurs zijn zowel standhouders van bouwmaterialen, bouwproducten, bouwtechnieken, als installateurs aanwezig. Verder vindt u er heel wat belangrijke aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwbedrijven, bouwpromotoren, en makelaars. Daarnaast zijn ook heel wat belangrijke spelers van de immobiliënsector aanwezig, om de mogelijkheid tot het vinden van uw droomhuis te maximaliseren. De beurs is dus interessant voor iedereen die wil kopen, bouwen, en verbouwen. 

Bis Beurs is bouwbeurs met uniek aanbod 

De Bis Beurs biedt een compleet informatief aanbod over kopen, bouwen, verbouwen, en het praktisch inrichten van woonruimtes. Daarnaast biedt zij een uniek programma aan. 

Nacht van Bis 

Op vrijdag 10 oktober vindt de nacht van bis plaats van 18u tot 23u. Die avond kan u er genieten van hapjes en drankjes, en wordt ontspannen muziek live gebracht door groepjes en orkesten. Het is intussen een succesvolle traditie geworden die niet aan de beurs mag ontbreken. Wegens het succes worden dan ook shuttles ingezet van de parking van Sint-Pietersstation naar Flanders Expo. 

Gratis advies 

Op de bisbeurs kan u ook terecht voor heel wat professioneel advies bij echte vakmensen. Wie zich vooraf inschrijft; kan steeds 20 minuten gratis advies ontvangen over diverse onderwerpen. Dat kan gaan over uw architect en uw adviseur, domotica en videofonie, keukeninrichting, tuinaanleg, tuinverharding, buitenvloeren, technisch bouwadvies, belastingen en kadaster en btw, duurzame energie, energiepremies, ventilatie, verwarming, sanitair en wellness, duurzaam bouwen en wonen. Met dit gratis bouwadvies brengt de bouwbeurs een uniek aanbod voor de bezoekers. 

Architecturale uitdaging 

Aan de beurs is ook een architectuurwedstrijd verbonden. Dit jaar is het thema het creëren van nieuw leven voor villa’s en fermettes. Een halve eeuw geleden bouwde de welstellende middenklasse er zo heel wat. Maar deze woningen hadden echter geen architecturale meerwaarde te bieden. 40 jaar later zijn deze woningen aan een behoorlijke vernieuwing toe. De nieuwe jonge gezinnen die er hun intrek willen nemen dienen er veel energie, geld, en tijd in steken om ze te renoveren naar de hedendaagse normen. Deze wedstrijd biedt hierbij de uitdaging om boeiende projecten te maken van deze woningen. Wij kijken alvast uit naar het resultaat. 

 

Bis-beurs-2014.jpg