Zilt Residences 2 Min reading timeThe Coast

De zee als tuin in Zilt Residences

Zilt Residences vormt een exclusief project aan de Westkust, omgeven door de duinen en met een prachtig zeezicht rondom. De unieke herkenbare architectuur van Marc Corbiau typeert de bouwstijl. Real Houses realiseerde met dit project, op één van de mooiste plaatsen aan de Belgische kust, de droom voor wie houdt van de zee en topkwaliteit. Nu meer dan 80% verkocht!

Droomappartementen en luxepenthouses aan de Belgische kust


Zilt Residences is gelegen op de grens van De Panne en Sint-Idesbald. Real Houses is, met meer dan 35 jaar ervaring, gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande nieuwbouwappartementen met zeezicht. De onbetaalbare natuurpracht vormt de blijvende investering om weg te dromen en te genieten. Er is dan ook altijd wel wat te beleven aan de kust, zowel op sportief, culinair als cultureel vlak. Zo vormt de kust niet enkel een trekpleister voor grootouders die graag kleinkinderen ontvangen, maar ook voor jonge mensen die graag even ontsnappen aan het hectische leven.


Altijd een vakantiegevoel en handig om te bereiken. Een weekendje weg, dat kan perfect. De geneugten van de Westkust ten volle beleven op een hemelse zomeravond of zelfs wanneer het eens goed waait. Altijd blijft het genieten van de rust, de natuur en van elkaar. Een appartement aan zee is een beleving die je maar wat graag deelt met familie en vrienden. Zeker nu we door de coronasituatie dierbare momenten moesten missen, willen we die nu dubbel inhalen.


De handtekening van toparchitect Corbiau


Gespecialiseerd in residentiële villa’s en luxueuze lofts, ontwierp architect Marc Corbiau Zilt Residences vanuit zijn ervaring en met de unieke locatie als uitgangspunt. Bij deze creatie schonk hij veel aandacht aan licht, ruimte en leefcomfort. Gebruik van heldere lijnen en luxueuze afwerkingen typeren zijn stijl. Hedendaagse en duurzame elementen combineerde hij tot een plaats waar het heerlijk wonen is in een sfeervolle omgeving, waar buiten naar binnen wordt getrokken. Alle doorkijkappartementen hebben vooraan én achteraan een terras, om optimaal te genieten van zalige temperaturen en de verkwikkende zon. Je ziet de zee en je ziet de duinen. Een luxe die je maar zelden meemaakt.


Een exclusief project aan de Westkust


In Zilt Residences kies je niet voor een tweede verblijf of een vaste verblijfplaats aan de kust, maar kies je voor een unieke ervaring. De zee en de duinen vormen je tuin. Letterlijk. Hier heb je dus directe toegang tot het strand, om heerlijke wandelingen te maken. De surfclub is vlakbij of voor wie wilt gaan fietsen langs de kust is dit de ideale uitvalsbasis. Golfers zitten snel in Oostduinkerke of Duinkerke. Liefhebbers van gastronomie weten bovendien dat men de vingers in deze regio aflikt. Je bent er meteen aan het goede adres. Meer dan 80% is nu verkocht en een bezoek aan het nieuwe modelappartement is meer dan de moeite waard.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bezoek aan het modelappartement.

Contact: Agence Mulier

  • Agence Mulier
Price On requestOn request
Number of units72
1hoofdbeeld.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg