Het nieuwste luxevastgoed voor echte autoverzamelaars 2 Min reading timeLuxevastgoed

Als echte autoliefhebber wordt uw geliefde wagenverzameling bij voorkeur gestald in een ruime garage voorzien van alle snufjes. Een veilige stalling van uw bijzondere wagens is hierbij van onschatbare waarde. Ontdek snel het bijzondere aanbod voor de autoverzamelaars op Luxevastgoed waarmee wordt ingezet op een nieuw luxe kenmerk van exclusief vastgoed.

Eindeloze opties bij het stallen van uw wagens


Er bestaan tal van mogelijkheden om meerdere wagens te stallen. Meest frequent is uiteraard naast of achter elkaar. Maar ook boven elkaar is een mogelijkheid door te werken met meerdere verdiepingen. In ware James Bond stijl is bijvoorbeeld een ondergrondse garage met autolift mogelijk. Maar ook aan de hand van een liftsysteem kunnen auto’s boven elkaar gestapeld worden.


Optimaal geklimatiseerde ruimtes voor uw bolides


Aan de hand van een optimale stallingsplaats kan u als autoverzamelaar uw luxewagens, sportwagens en oldtimers altijd droog en vorstvrij houden. Bij een goede autostalling zijn geklimatiseerde ruimtes van absoluut belang. Hierbij wordt gegarandeerd dat de temperatuur nooit lager is dan 10 graden Celsius en dat de luchtvochtigheid steeds rond de 50% gehouden wordt.


Beveilig uw wagens in uw garage zoals uw geld in de bank  


Uw luxewagen of oldtimer dient u als autoverzamelaar uiteraard met een gerust hart te kunnen stallen. Daarom is een goede stallingsplaats voorzien van de nieuwste beveiligingssystemen. Om een optimale veiligheid te garanderen kan de garage uitgerust worden met branddetectie, een alarmsysteem en permanente camerabewaking. Er bestaan intussen ook heel wat andere beveiligingsmogelijkheden met hoogtechnologische snufjes en apps om uw wagen 7/7 en 24/24 te bewaken, waar u ook bent.


Maximale voorzieningen in uw eigen garage


Uiteraard is het aan te raden dat uw garage voorzien is van elektriciteit, water en verwarming. Daarnaast biedt een ruime garage ook plaats voor het bergen van autoaccessoires en autoproducten zoals smeermiddelen en andere autoproducten. Verder mogen een elektronische druppellader en lekpan niet ontbreken. Met behulp van een accudruppellader is de accu van uw auto namelijk nooit meer leeg en is uw auto altijd startklaar. Met een luchtpomp voor de banden controleert u ook eenvoudig even de bandenspanning voor de rit.


De meerwaarde van vastgoed met autostallingsplaatsen


Als autoliefhebber wenst u uiteraard een goede stallingsplaats voor uw geliefde wagens. Kies voor een villa met een ruime garage die meteen stallingsplaats biedt voor al uw wagens. De voorziene ruimte komt sowieso van pas en vormt een mooie meerwaarde van uw vastgoed. Of u nu op zoek bent naar een villa met ruime aanpalende of inpandige garage, bij Luxevastgoed vindt elke autoliefhebber steeds een exclusief aanbod. Neem dus snel een kijkje naar ons aanbod met als luxekenmerk “autoverzamelaars”. 

blog-garage-autoverzamelaar.jpg