Beleef Knokke Hippique en ervaar de passie voor paardensport 2 Min reading timeLuxevastgoed

Knokke Hippique is dit jaar reeds aan haar derde editie toe. Met een topprogramma weten ze opnieuw wereldwijd topruiters en menig paardenliefhebber naar de kuststad te trekken.

Genieten van paardensport in de mondaine badstad


Het prestigieuze event verwelkomt gedurende 3 weekends op rij fervente paardenliefhebbers en geïnteresseerden van 9 juli tot 23 juli 2017. Knokke Hippique vindt dit jaar plaats van 6 tot 9 juli 2017 en wordt gevolgd door Knokke Hippique Summer Circuit. Deze gaan steeds door van donderdag tot zondag en weet paardensport van topniveau naar Knokke te brengen.


Vernieuwde formule belooft nog meer spektakel


Locatie van het event is de Westkapellestraat in Knokke-Heist. Met een terrein van maar liefst 30 hectare en 2 grote pistes groot, vormt het de perfecte locatie voor het event. Met een vernieuwde formule kunnen dit jaar nog meer paarden deelnemen aan meer proeven op meerdere pistes. Zo kunnen de deelnemers in verschillende categorieën starten met tot wel 5 paarden en kunnen 3 verschillende reeksen gecombineerd worden, wat ook een meerwaarde vormt voor de toeschouwers.


Knokke Hippique brengt paardensport van topniveau


Met Knokke Hippique komt de wereldtop van de jumpingsport terug naar Knokke-Heist. In dit eerste weekend van het event komen de beste ruiters internationaal samen voor een jumping van topniveau. De deelnemerslijst is ronduit indrukwekkend en bestaat uit Olympische kampioenen en wereldkampioenen. Tijdens Knokke Hippique staan volgende categorieën op het programma: CSI5*, Top Series, Super Cup, Prestige League en de jonge paarden Future Stars. Uiteraard maken de ruiters kans op een mooie som aan prijzengeld die verbonden is aan de wedstrijden. Spannende wedstrijden en spektakel zijn verzekerd waarbij topruiters het tegen elkaar zullen opnemen. De weekends die volgen omvatten het Knokke Hippique Summer Circuit dat de uitvalsbasis wordt van diverse internationale sterren.


Ervaar de totaal beleving van Knokke Hippique


Knokke Hippique is een event dat een totale beleving inhoudt met een topsfeer zowel op en rond de piste als in de tribunes als in het tentendorp. De paardensport staat hierbij uiteraard centraal, maar daarnaast zijn er ook tal van andere randevents te beleven. Op zaterdag 8 juli brengt de dansgroep Baba Yega een DJ-act tijdens het event. Er zijn verschillende optredens, kinderanimatie en foodstands voorzien. Er wordt ook een heus tentendorp opgezet waar bijzondere stuks kunnen bewonderd worden van verschillende luxueuze topmerken met bijhorende uitgebreide shopping mogelijkheden. Knokke Hippique werkt samen met verschillende grote namen. Stephex, Rolex, BMW, Ghelamco en natuurlijk Knokke-Heist zelf vormen hierbij hun hoofdpartners. Het event is voor iedereen toegankelijk en weet dan ook menig paardenliefhebber te bekoren. Maar ook voor geïnteresseerden is het een perfect moment om kennis te maken met de paardensport van topniveau. 

1Horsejumping.jpg