Het Latem Hof 1 Min leestijdOost-Vlaanderen

Sint-Martens-Latem. Zes woningen. Eén ‘Hof'.

“Het Latem Hof”

ABS Bouwteam bouwt in het centrum van Sint-Martens-Latem zes prachtige woningen. Elke woning met een eigen garage, en een privé tuin. De fietsenbergplaats is gemeenschappelijk, zo ook een stuk van de tuin: de wadi en het groen eromheen zorgen voor een collectief rustpunt, zowel in beleving als visueel. Het landschap is naar het ontwerp van tuinarchitect Frederiek Snaet: streekeigen groen, en met toegangen en opritten beperkt tot het strikt noodzakelijke.

De woningen werden van binnenuit ontworpen, en staan daardoor borg voor woonkwaliteit. Eens buiten, vintage Latem: een landelijke architectuur met de integratie van authentieke klassieke materialen. Elk gebouw is evenwaardig in opbouw en oppervlakte en gaat wat schaal, uitzicht en vormgeving betreft, naadloos op in de omgeving. 

Als kers op de taart, verzet “Het Latem Hof” de duurzame bakens, en dit zowel in druppels als in klimaat. Met een optimale afstemming tussen de opvang, het hergebruik en de infiltratie van regenwater, geven we elke druppel de aandacht die hij verdient. En met vloerverwarming in alle ruimten, voorzien we elke woning van de meest efficiënte verwarming, en verkoeling. En dit op de meest ecologische manier: elke woning wordt voorzien van eigen geothermische captatie, een warmtepomp uit het hoogste segment en ventilatie met warmterecuperatie.

Voor meer informatie omtrent dit project, mag u steeds contact opnemen via het contactformulier hieronder. 

Contacteer: ABS Bouwteam

  • ABS Bouwteam
Prijsklasseop aanvraagop aanvraag
Aantal eenheden6
Cam_01_v3.jpg
Cam_02_v33.jpg
Cam_03_v33.jpg
Cam_04_v2.jpg