Residentie Marvis 1 Min leestijdOost-Vlaanderen

Centraal op de residentiële en groene Heide te Waasmunster realiseert ontwikkelaar Heden Concept het stijlvol en hedendaags woonconcept “Marvis” dat 4 exclusieve villa appartementen bevat.

Het gerenommeerd architectenbureau Themenos staat in voor het ontwerp en de afwerking van deze kleinschalige residentie. Door het gebruik van kwalitatieve hoogstaande materialen en met oog voor detail, duurzaamheid en maximale privacy wordt hier een uniek thuisgevoel gecreëerd.

Bovendien is het steeds mogelijk om uw appartement aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Ruilt u de derde slaapkamer liever in voor een aparte TV-hoek, bibliotheek of bureau? Die, en andere mogelijkheden, heeft u. Het architectenteam van Themenos staat steeds klaar om u hierbij te begeleiden.

Dankzij het gebruik van aparte en stijlvolle buitentrappen in natuursteen hebben ook de appartementen op de eerste verdieping toegang vanop hun terras tot een eigen privatief gedeelte van de fraaie tuin. Voor de aanleg van het domein wordt er beroep gedaan op Avantgarden. Subtiele glooiingen en fijne padden doorheen de weelderige tuin zorgen ervoor dat het karakteristieke bosgevoel behouden blijft. Residentie Marvis wenst u dan ook elke dag opnieuw dat riante thuisgevoel te bieden.

De ideale woonbeleving? Die hangt nauw samen met geperfectioneerd comfort. Daarom zijn alle appartementen bijna energieneutraal (BEN). Zonnepanelen en een warmtepomp vangen een groot deel van het verbruik op. De grote raampartijen bestaan uit driedubbele vierseizoensglas en de charmante oprijlaan met helling krijgt ingebouwde verwarming zodat u ook bij sneeuw en ijzel makkelijk het domein kan verlaten en kan genieten van de vlotte bereikbaarheid. Fietsen kan u stallen in de ondergrondse parking waar ook plaats is voor een tiental wagens.

Kortom, residentie Marvis heeft u werkelijk ontzettend veel te bieden.

 
 
 
 
 

Contacteer: Exeptio

  • Exeptio
Prijsklasse€ 740.000€ 800.000
Aantal eenheden4
FOR_05.jpg
FOR_01.jpg
FOR_02.jpg
FOR_03.jpg
FOR_04.jpg
FOR_06.jpg