Residentie Theo van Doesburg 1 Min leestijdDe Kust

Residentie Theo van Doesburg bestaat uit 10 ruime appartementen en 2 exclusieve penthouses. Door het gebruik van andere materialen, texturen en detaillering zorgen we voor een verfijnd en elegant gebouw die zijn gelijke aan de kust niet kent.

Ligging

Deze nieuwe Rietveld residentie heeft een topligging in Oostduinkerke en situeert zich op de hoek van de Kwinteweg/Duinparklaan en net naast het design restaurant 'Eglantier'. Vanuit uw appartement heeft u zicht op het Rodenbach- en Zonneplein. 

Concept

De buitendetaillering wordt uitgevoerd in uitgesproken gemetste schijven in beige-bruin-grijs genuanceerd metselwerk. Hiertussen worden niet dragende ronde kolommen gemetseld als architecturale ornamenten die het gebouw een verfijnde ritmering geven. Dezelfde baksten wordt gehanteerd voor de vlakke gevels aan de zijkant en achterzijde van het volume aan de Kwinteweg. Door deze ritmering van de kolommen met de schijven, komt de feitelijke gevel met inspringende terrassen en ramen in 2de lijn waardoor deze minder prominent leesbaar zijn. Deze gevels worden uitgewerkt in donker gebeitst hout waardoor de gevels extra luxueuze uitstraling krijgen. 

De dakverdiepingen worden contrasterend uitgewerkt in een strakke en verfijnde metaal-skelet architectuur met maximale beglazing en dakterrassen. De daken zelf worden ingericht als groendak. 

Beschikbaar: laatste appartement!

Contacteer: Rietveld Projects

  • Rietveld Projects
Prijsklasse€ 625.000€ 625.000
Aantal eenheden10
TheovanDoesburg-Oostduinkerke-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten3.jpg
TheovanDoesburg-Oostduinkerke-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten2.jpg
TheovanDoesburg-Oostduinkerke-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten5.jpg
TheovanDoesburg-Oostduinkerke-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten4.jpg