Residentie Schröder 1 Min leestijdDe Kust

Residentie Schröder in Koksijde bestaat uit 4 ruime appartementen en een sublieme penthouse. Finesse in vorm, materiaal en uitstraling.

Ligging 

Residentie Schröder, gelegen aan de Bettystraat in Koksijde, heeft een van de meest unieke liggingen aan de Westkust. Een ongebreideld frontaal zicht op de beschermde Schipgatduinen en de zee, op 30 meter van het strand. Een waar speelparadijs voor de (klein) kinderen.  Terwijl u geniet van een aperitief zie je het dagelijks veranderende landschap.  Een canvas in continue evolutie.

Concept & materialisatie

Er worden met met natuurlijke en kwalitatieve materialen gewerkt. De zandkleurige natuursteen loopt er immers naadloos van gevel over in het dak, zonder enige uitkraging of overhangende delen. De zilte huid van het duinenhuis omgordt 5 appartementen in 2 bouwlagen.

De raamkaders in naturel geoliede afrormosia en dito verspringende lamellen zorgen samen met de 8 inspringende terrassen voor een  rustgevende hedendaagse ritmiek. Finesse in vorm, materiaal, uitstraling en kwaliteit en tegelijk bewijst het wat verbeelding vermag.

Interieur 

Het interieur van residentie Schröder ademt dezelfde elegantie als het exterieur en handhaaft de hoge kwaliteitsvereisten die eigen zijn aan de Rietveld ontwikkelingen. Kamerhoge deuren, natuurlijke
en kwaliteitsvolle materialen gaande van eiken parket tot volledige uitgeruste keuken van Obumex of Bulthaup. Badkamers met Duravit sanitair en inloopdouches, VOIP toegangscontrole enz. Stuk voor stuk gericht op wooncomfort en de inherente rust eigen aan sublieme architectuur.

Beschikbaar: 2 appartementen 

Contacteer: Rietveld Projects

  • Rietveld Projects
Prijsklasse€ 795.000€ 815.000
Aantal eenheden4
Schrder-Koksijde-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten9.jpg
Schrder-Koksijde-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten8.jpg
Schrder-Koksijde-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten2.jpg
Schrder-Koksijde-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten11.jpg
Schrder-Koksijde-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten3.jpg
Schrder-Koksijde-Tekoop-Rietveldprojects-CaanArchitecten4.jpg