Residentie Hannes Meyer 1 Min leestijdDe Kust

Residentie Hannes Meyer is een kleinschalige Rietveld ontwikkeling bestaande uit 5 ruime woon appartementen en een prachtige penthouse.

Ligging 

Residentie Hannes Meyer, gelegen aan de Zandzeggelaan in Oostduinkerke, ligt tussen Oostduinkerke en Sint-André. Via het wandelpadje loopt u 's morgens naar de dijk van Oostduinkerke. Een van de laatste nieuwbouw projecten die zo dicht bij het strand en het centrum liggen. 

Concept & materialisatie

Het concept vertrekt vanuit een glazen volume dat variabel wordt voorzien van een houten schil. De houten schil die over het gebouw wordt getrokken wordt dus a.h.w. ingesneden in functie van potentiële zichtlijnen op zee en/of op terug intact natuurlijk gemaakte duinformaties.
Het eruit voortvloeiende volumespel van hout en beglazing wordt enkel doorbroken door een horizontale schijfwerking van de uitkragende terrassen.

Hierbij gaan dan telkens lichtgrijs betonnen schijven met een horizontale belijning door het verticale lijnenspel van de houten belatting. De afwisseling van de open- en geslotenheid in de gevels, waarbij grotere gevel gehelen gevrijwaard kunnen worden van kleine raampartijen, resulteert in een soort verschaling van het project.

Interieur 

Het interieur van residentie Hannes Meyer ademt dezelfde elegantie als het exterieur en handhaaft de hoge kwaliteitsvereisten die eigen zijn aan de Rietveld ontwikkelingen. Kamerhoge blok deuren, natuurlijke
en kwaliteitsvolle materialen gaande van eiken parket tot volledige uitgeruste keuken van Obumex of Bulthaup. Badkamers met Duravit sanitair en inloopdouches, VOIP toegangscontrole enz. Stuk voor stuk gericht op wooncomfort en de inherente rust eigen aan sublieme architectuur.

Beschikbaar: laatste appartement!

Contacteer: Rietveld Projects

  • Rietveld Projects
Prijsklasse€ 825.000€ 825.000
Aantal eenheden5
HannesMeyer-Render15.jpg
HannesMeyer-Render13.jpg
HannesMeyer-Render27.jpg
HannesMeyer-Render23.jpg
HannesMeyer-Render21.jpg
HannesMeyer-Render1.jpg