Warelles 3 Min leestijdWest-Vlaanderen

Warelles is een architecturale parel. Verborgen op een prachtig, afgesloten landgoed. 18 villa-appartementen en 5 heerlijke penthouses, elk met een indrukwekkend leefterras. Hier woont u in een groene oase op het einde van een doodlopende straat, in de meest residentiële buurt van Rumbeke, vlakbij het Sterrebos. U wordt omringd door stilte en rust. Nog nooit was een appartement zoveel villa. Daarenboven is het project reeds volledig gebouwd, waardoor de recente en talrijke prijsstijgingen geen invloed hebben op onze vaste verkoopprijzen.

Nu tijdelijk 6% btw


Momenteel kan u nog genieten van 6% in plaats van 21% btw op de constructie. Hiermee bespaart u een zeer mooi bedrag uit bij de aankoop van uw villa-appartement. Voor alle info over deze tijdelijke btw-regel kunt u contact met ons opnemen en dan kijken we samen of u in aanmerking komt hiervoor. 


Een waanzinnige terrasbeleving


Warelles biedt u de mooiste terrassen in de streek. Om volop van te genieten, het ganse jaar door. De ideale plek om uw familie en vrienden uit te nodigen. Ruimte en privacy gaan er hand in hand, afgewerkt met de beste materialen. Door de overkragingen geniet u doorheen alle seizoenen van ideale omstandigheden. De ruime leefterrassen met grote glaspartijen bieden u een groen uitzicht op de parkomgeving. Nog nooit waren terrassen zo groot(s).


Hoogwaardige afwerking


Warelles werd gebouwd met kwalitatieve materialen door experts met jarenlange ervaring in de bouwsector. Voor de inrichting werd er zorgvuldig gekeken wat het meeste functionaliteit kan bieden voor de toekomstige bewoners. De bouwheer heeft hiervoor nauw samengewerkt met een interieurarchitect. Met oog voor esthetiek, comfort en hoogwaardige materialen, zal u thuiskomen in een uitzonderlijk interieur.


Ondertussen zijn de algemene delen allemaal opgeleverd en is reeds 95% verkocht. Het laatste villa-appartement werd heerlijk ingericht en instapklaar afgewerkt door ons team van interieurspecialisten volgens de hoogste Warelles-normen.


Architectuur: gestapelde villa's


Het tijdloze ontwerp van Warelles is dé laatste parel van wijlen toparchitect Hendrik Vermoortel. Het ontwerp van dit woonproject werd gebaseerd op Fallingwater, van Frank Lloyd Wright. Hendrik Vermoortel vond hierin zijn inspiratie voor de overkragende terrassen die Warelles typeren.


Warelles onderscheidt zich door zijn uitgesproken architectuur, unieke inplanting en stille parkomgeving. Maar de grootste luxe die Warelles u biedt, is de ultieme beleving om hier te wonen.


Exclusieve ligging


Warelles is een afgesloten domein en bevindt zich in de meest exclusieve woonbuurt van het residentiële Rumbeke. Het Sterrebos is een onderdeel van Het Bergmolenbos dat op termijn zal uitgroeien tot een multifunctioneel bos van ongeveer 135 ha om zo de grootste groenzone van regio Roeselare te worden.


De unieke ligging vlakbij Roeselare met vlotte bereikbaarheid tot belangrijke invalswegen en de parkomgeving zijn eigen aan het nieuwbouwproject.


Warelles is gelegen te Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke


Aanbod


Reeds 95% is verkocht bij Warelles. Grijp uw laatste en unieke kans op een nagelnieuw, heerlijk ingericht en instapklaar villa-appartement op Warelles. Gelegen op het gelijkvloers en met drempelvrije overgangen. Grote raampartijen trekken het zonlicht maximaal naar binnen en laten interieur en exterieur naadloos in elkaar overlopen. Met enkele uitzonderlijke features: ingebouwde vestiaire, ingewerkte bureau, stijlvolle TV-kast, inloopdouche met douchewand, vloerverwarming, …


Laatste kans: villa-appartement 0.9


·         Totaal oppervlakte: 104 m² groot


·         79 m² woonoppervlakte


·         25 m² terrasoppervlakte


·         1 slaapkamer, 1 badkamer


·         Prijs: 335.000 euro, 6% btw mogelijk


(excl. kosten, verlichtingsarmaturen, losstaande meubels, kunst)


Ondergrondse verdieping  • Ruime dubbele garage of staanplaats voor elke bewoner 

  • Grote, aparte bergingen met ventilatie
     


Plan een vrijblijvend bezoek aan dit fijn afgewerkte villa-appartement. Ervaar zelf de rust en luxe op deze unieke locatie. Het villa-appartement is tot in de kleinste details afgewerkt en ingericht in samenwerking met Roeselaarse interieurspecialisten om uw ervaring naar het hoogste niveau te tillen. De keuken en badkamer, volledig ingericht door onze partners, zijn gewoon subliem.


Neem gerust contact op voor meer informatie op het nummer 051 920 912 of via het contactformulier hieronder.


 

Contacteer: Warelles

  • Warelles
Prijsklasse€ 390.000€ 950.000
Oppervlaktes114 m²161 m²
Aantal eenheden23
Hoofdbeeld.jpg
AF-Fotografie-AFF_0029.jpg
AF-Fotografie-AFF_0030.jpg
AF-Fotografie-AFF_0035.jpg
AF-Fotografie-AFF_0041.jpg
AF-Fotografie-AFF_0042.jpg
AF-Fotografie-AFF_0043.jpg
AF-Fotografie-AFF_0045.jpg
AF-Fotografie-AFF_0046.jpg
AF-Fotografie-AFF_0047.jpg
AF-Fotografie-AFF_0051.jpg
AF-Fotografie-AFF_0055.jpg
AF-Fotografie-AFF_0058.jpg
AF-Fotografie-AFF_0060.jpg
AF-Fotografie-AFF_0061.jpg
AF-Fotografie-AFF_0064.jpg
AF-Fotografie-AFF_0114.jpg
Warellesgoed10Rumbeke-EXT-01-fix-bijgesneden-low.jpg
AF-Fotografie-AFF_0006.jpg
Warellesgoed10Rumbeke-EXT-13-low.jpg
3746003017000026409.jpg
_Warellesgoed10Rumbeke-EXT-04-fix-low.jpg
AF-Fotografie-AFF_0010.jpg