Warelles 2 Min leestijdWest-Vlaanderen

Warelles is een architecturale parel. Verborgen op een prachtig, afgesloten landgoed. 18 villa appartementen en 5 heerlijke penthouses, elk met een indrukwekkend terras. Hier woont u in een groene oase op het einde van een doodlopende straat, in de meest residentiële buurt van Rumbeke, vlakbij het Sterrebos. U wordt omringd door stilte en rust.

Architectuur: gestapelde villa's

De gestapelde villa’s zijn elk verschillend qua indeling, grootte en terras. Het tijdloze ontwerp van Warelles is dé laatste parel van wijlen toparchitect Hendrik Vermoortel. Het ontwerp van dit woonproject werd gebaseerd op Fallingwater, van Frank Lloyd Wright. Hendrik Vermoortel vond hierin zijn inspiratie voor de overkragende terrassen die Warelles typeren.

Warelles onderscheidt zich door zijn uitgesproken architectuur, unieke inplanting en stille parkomgeving. Maar de grootste luxe die Warelles u biedt, is de ultieme beleving om hier te wonen.

Privacy & rust: Een oase van groen

Warelles is gelegen op een afgesloten domein. Het volledige gebouw is zo ontworpen dat u kan genieten van de groene oase en de daktuinen, maar toch maximale rust en privacy ervaart. En dat is al een luxe op zich. Het gevarieerde bomenbestand bepaalt de identiteit van deze verborgen landschapstuin.

Een comfortabel gevoel van privacy heerst in Warelles doordat alle leefruimtes gericht zijn naar het groen en niet naar elkaar. U woont dan wel samen maar u voelt er zich ongedwongen heerlijk afgezonderd.

Exclusieve ligging

Warelles bevindt zich in de meest exclusieve woonbuurt van het residentiële Rumbeke. Het Sterrebos is een onderdeel van Het Bergmolenbos dat op termijn zal uitgroeien tot een multifunctioneel bos van ongeveer 135 ha om zo de grootste groenzone van regio Roeselare te worden.

De unieke ligging vlakbij Roeselare met vlotte bereikbaarheid tot belangrijke invalswegen en de parkomgeving zijn eigen aan het nieuwbouwproject.

Warelles is gelegen te Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke

Aanbod

18 villa appartementen

 • 1, 2 of 3 slaapkamers
 • 79 m2 tot 165 m2 bewoonbare oppervlakte
 • 22 m2 tot 118 m2 leefterras

5 penthouses

 • 2 of 3 slaapkamers
 • 113 m2 tot 182 m2 bewoonbareoppervlakte
 • 50 m2 tot 166 m2 leefterras

Ondergrondse verdieping

 • Ruime dubbele garage voor elke bewoner 
 • Een gemeenschappelijke ruimte met afgesloten bergplaatsen
   

Plan een vrijblijvend bezoek aan het fijn afgewerkte modelappartement. Ervaar zelf de rust en luxe op deze unieke locatie. Het modelappartement is tot in de kleinste details afgewerkt en ingericht in samenwerking met Roeselaarse interieurspecialisten om uw ervaring naar het hoogste niveau te tillen. De keuken en badkamer, volledig ingericht door Obumex, zijn even uniek als uw persoonlijkheid. Kortom, het modelappartement schept een beeld hoe u kan leven in uw eigen uniek villa-appartement.
 

Neem gerust contact op voor meer informatie op het nummer 051/92 09 12 of via het contactformulier hieronder.

Contacteer: Warelles

 • Warelles
Prijsklasse€ 390.000€ 950.000
Aantal eenheden23
warelleshoofdfoto.jpg
warelles--3.jpg
p611_debussere_warellesgoed_inkombeeld_hr_20170630.jpg
p611_buroii_warellesgoed_garage_hr_20170810.jpg
Warelles---exterieur-10.jpg
Warelles---exterieur-11.jpg
AF-Fotografie---AF_C1296.jpg
AF-Fotografie---AF_C1324.jpg
Warelles---interieur-1.jpg
Warelles---interieur-4.jpg
Modelappartement.jpg
KeukenModelappartement.jpg
warelles-gebouw-januari-1-1.jpg
IMG.jpg
WARELLES-JANUARI-2021_070.jpg
Gebouw.jpg