Prachtige villa met graslanden en stalgebouw op circa 3,4ha 3590 Diepenbeek
Ref. HH-230058

SDB Real Estate
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.34.025 m²
Woonopp.628 m²

Contacteer SDB Real Estate

Te Diepenbeek, gelegen in de Provincie Limburg, waar het altijd een paar graden warmer is, treffen we deze unieke villa aan met graslanden en stalgebouw.

We betreden de woning via de imposante inkom met een blik op de waanzinnige mooie trap. Hiermee is de trend doorheen de woning dan ook gezet.

De royale leefruimte is ingedeeld in een gezellige woonkamer en een ruime eetkamer. Deze gehele ruimte geniet van natuurlijk daglicht. Bij uitstek de ruimte om te ontspannen.

Aanpalend tref je de keuken aan welke is voorzien in al haar faciliteiten. De grote keuken straalt met haar witte kleur licht en ruimte uit. Het kookeiland maakt van je keuken een echte leefruimte met aangelegen de extra zitruimte voorzien van natuurlijke lichtinval.

De bergruimte grenst aan de keuken aan. De ingebouwde kasten bieden het nodige praktische comfort.

Tevens is er een bureauruimte aanwezig. Het ideale thuiskantoor!

Als we een trapje lager gaan treffen we naast de kelder een bijkomende leefruimte aan. Deze kan aangewend worden voor multifunctionele doeleinden.

Een extra hobbyruimte, een mancave …. alvast een extra ruimte om tot rust te komen en te ontspannen.

Daarnaast ook een wijnkelder en nog extra ruimtes die dienst kunnen doen als opslag. Hier zijn ook de nutsvoorzieningen aanwezig voor wasmachine en droogkast. En een douche voor een quick wash!

Op de 1ste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers. Eveneens een ruimte welke kan dienst doen als extra opbergruimte en/of bijkomend bureau.

Eveneens bevinden zich 2 badkamers op deze verdieping.

Waarvan 1 badkamer is uitgerust met 2 afzonderlijke lavabo’s, een ligbad en een douche. En de 2de badkamer beschikt evenals over 2 afzonderlijke lavabo’s en een ligbad. Typerend in elk hun eigen stijl.

De afzonderlijke garage biedt ruimte voor het plaatsen van 2 wagens.

Buitenshuis tref je een prachtige tuin aan. Het ganse jaar door maak je de 4 seizoenen mee doorheen de weelderige tuin. Ideaal voor iemand met groene vingers!

Zowel het dakterras als het terras op het gelijkvloers bieden een prachtig uitzicht op het achtergelegen groen!

Met een blik op oneindig veel groen en grenzend aan het achtergelegen bos is dit de ideale uitvalsbasis om tot rust te komen. Of kies alvast voor een idyllisch plekje aan de vijver om even op adem te komen.

Aanpalend tref je de graslanden aan voor het huisvesten van dieren en/of je paarden. Op 1 van de weilanden is een stalgebouw aanwezig. Vanuit de woning kan je genieten van de graasmomenten van jouw viervoeter.

Ook is er de mogelijkheid tot het bijkopen van extra gronden, +/- 1,7ha.

Droom je van een prachtige woning met groene vergezichten, ruisende bladeren op de achtergrond en een natuurlijke leefomgeving voor jouw dieren en/of paarden.

Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vastgoed IDHH-230058
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeVilla
Woonopp.628 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.34.025 m²
Bouwjaar1976
Renovatiejaar2012
Slaapkamers4
Badkamers2
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 2.945
EPC221 kWh/m²
Unieke code20220615
OverstromingsgebiedMogelijk gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer SDB Real Estate