Centrum Gent - Luxe appartement (EPC A - 55) met één slaapkamer en ruim zonneterras in het hart van de stad.  Kleinvleeshuissteeg 15 bus 101, 9000 Gent
Ref. 3613870

Carlo Eggermont
Vraagprijs€ 550.000
Perceelopp.105 m²
Woonopp.75 m²

Contacteer Carlo Eggermont

Centrum Gent - Luxe appartement (EPC A - 55) met één slaapkamer en ruim zonneterras in het hart van de stad. 

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Morgane 0471/80.23.89

Dit adembenemend appartement is uitstekend gelegen nabij de begeerde Kouter en is een karaktervol pand waar luxe, architectuur en comfort samenkomen. Ook de residentie ‘Fenixhof’ is een statig en architecturaal pand waar men niet om heen kan kijken.

Het appartement werd ontworpen met de visie om een maximale ruimtegevoel, kwaliteit en lichtinval te genieten. Een open plan en indirecte verlichting over de gehele lengte van het appartement versterken de ruimtelijkheid.

Bij het binnenkomen bevinden we ons in de hal, voorzien van een praktische berging en gastentoilet. De leefruimte, die overgoten wordt door licht kunnen we indelen in een zitruimte, eetplaats en keuken. De keuken werd opgetrokken met duurzame materialen en o.a. afgewerkt met een uniek natuurstenen blad (Saint Laurent verde).

De ramen, die over de gehele breedte zijn van het appartement, zorgen ervoor dat het ruime terras een verlengstuk is van dit appartement. Waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De vloer is afgewerkt met eiken parket en vloerverwarming die een extra laag van comfort toevoegt. 

Achterliggend bevindt zich de slaapkamer, met aangrenzend een royale dressing. Daarnaast de badkamer met wastafel, inloopdouche en plaats voor de wasmachine. 

Het appartement biedt ook het gemak van een fietsenberging en een privatieve, praktische kelderberging. 

Dit appartement is het perfect toevluchtsoord voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte zonder de stad te verlaten.

Samengevat, een bijzondere opportuniteit voor wie op zoek is naar een hoogwaardig afgewerkt appartement op een toplocatie!

Maandelijkse kosten: 70€/maand

Vastgoed ID3613870
Vraagprijs€ 550.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.75 m²
Terrasopp.30 m²
Perceelopp.105 m²
Bouwjaar2015
Renovatiejaar2016
Slaapkamers1
Badkamers1
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 1.107
EPC55 kWh/m²
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Ja
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Carlo Eggermont