Elegante villa op groene toplocatie Brakelmeersstraat 7, 9830 Sint-Martens-Latem
Ref. SML - Brakelmeersstraat 7

Huysewinkel Sint-Martens-Latem
Vraagprijs€ 1.290.000
Perceelopp.1.820 m²
Woonopp.280 m²

Contacteer Huysewinkel Sint-Martens-Latem

Deze charmante villa staat verscholen tussen het mooie groen van Sint-Martens-Latem. Een prachtig perceel gelegen tussen de Brakelmeersstraat en de Bogaertstraat. Mits enig opknapwerk komt deze villa opnieuw volledig tot z'n recht. De authentieke elementen, zowel rond als in de woning, zijn een extra troef die deze villa kenmerken.

Binnenin gaan we via de open inkomhal met aparte bureauruimte door naar de leefruimte. De gebruikte bourgondische dallen geven een extra cachet aan deze statige villa. In combinatie met de haard wordt er een uniek gevoel gecreëerd. Veel lichtinval binnenin de gehele woning zet dit alles extra in de verf. Naast de woonkamer is rechtstreekse connectie met de veranda waarbij de prachtige tuin en de groene oase meteen betrokken worden bij de villa.
De connectie met de tuin wordt doorgetrokken naar de keuken en ruime bijkeuken met ingemaakte kasten. Ook hier staat de authenticiteit centraal. De leuke tegels in combinatie met de houten kasten tonen de perfecte match. Naast de keuken maken de bijkeuken en garage het gelijkvloers compleet.

De eerste verdieping is werkelijk perfect ingedeeld. De nachthal creëert een ideale flow tussen drie heel ruime slaapkamers en de badkamer. Op vandaag voelt het gebruikte behangpapier bijna vintage aan. Deze villa is een unieke kans op een uniek perceel.
Voor meer informatie contacteer Ann-Sofie via ann-sofie@huysewinkel.be of 09 219 90 90.

Vastgoed IDSML - Brakelmeersstraat 7
Vraagprijs€ 1.290.000
WoningtypeVilla
Woonopp.280 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.1.820 m²
Bouwjaar1979
Renovatiejaar -
Slaapkamers3
Badkamers1
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 2.642
EPC313 kWh/m²
Unieke code20230524
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer Huysewinkel Sint-Martens-Latem