Exclusieve villa op ca. 9.500 m² op prachtige locatie te Oud-Turnhout. 2360 Oud-Turnhout
Ref. 04/14528

Hillewaere Vastgoed Turnhout
Vraagprijs€ 3.950.000
Perceelopp.9.540 m²
Woonopp.1.150 m²

Contacteer Hillewaere Vastgoed Turnhout

State-of-the-art villa op een prachtig domein van 9.500 m² op de mooiste locatie van Oud-Turnhout met vergezichten over weilanden. Deze villa heeft het allemaal: stijlvolle poolhouse, buitenzwembad, cinemazaal, inpandige garage 6 wagens, uitgebreide wellness én een heuse discotheek met wijnkamer.

Bij vastgoed is ligging hét belangrijkste van allemaal. En daar begint het bij deze uitzonderlijke villa al goed. Deze stijlvolle manoir, geheel opgetrokken in gekaleide baksteen, is prachtig gelegen aan de rand van de residentiële villawijk ‘De Lint’ aan de kant van het dorp. Dit maakt dat je overal vlakbij bent. Maar vooral het uitzicht achteraan is impressionant: een prachtig vergezicht over de weilanden mét de perfecte oriëntatie: zuid-west voor een schitterende zon van de middag tot ze ondergaat.

De woning is wat hoger gepositioneerd wat de entree voornaam maakt. De inkomhal reikt tot de 2e verdieping en geeft een mooi dieptezicht op het overdekt terras en de tuin. Een laterale hal achteraan verbindt de woonruimtes op het gelijkvloers. Rechts bevindt zich het riante salon met gashaard, een separate zithoek met zicht op de tuin en een kantoor. Dit laatste is aan de voorzijde met een eigen gashaard en veel lichtinval. Aan de linkse zijde van de hal bevindt zich de prachtige leefkeuken. Deze is enorm ruimtelijk door de ramen langs alle zijden, de toegang tot het overdekte terras achteraan en de geïntegreerde eetruimte met opnieuw een gashaard. De keuken is voorzien van alle mogelijke toestellen inclusief wijnkoeler. De keuken biedt toegang tot de dubbele garage aan de zijkant van de woning. Deze garage is voorzien van een autolift die toegang geeft tot een ondergrondse garage voor maar liefst 4 extra wagens.

De eerste verdieping is toegankelijk via de trap in de inkomhal of via de inpandige lift die alle verdiepingen verbindt. Op deze verdieping vinden we een centrale ruimte die als extra zithoek kan dienen. De masterbedroom is majestueus. Enerzijds hebben we de slaapkamer zelf die zeer ruim is en zicht biedt over de prachtig tuin vanuit het bed. Anderzijds hebben we een prachtige dressing en een riante badkamer voorzien van alle luxe en comfort. Verder vinden we op deze verdieping nog 2 bijzonder ruime slaapkamers waarvan één duplex waarbij de 2e verdieping volledig als dressing ingericht is. Beide slaapkamers hebben eveneens een luxe badkamer.

Op de 2e verdieping treffen we een fitnessruimte, een grote 4e slaapkamer met eigen badkamer en nog extra bergruimte die mogelijk als 5de slaapkamer kan worden ingericht.

La piece de resistance is het souterrain. Deze is toegankelijk via een traphal in de eetruimte aan de keuken, de lift of 2 buitentrappen (later meer hierover). In het souterrain -waarbij we bewust het woord ‘kelder’ niet in de mond nemen aangezien het afwerkingniveau van eenzelfde niveau is als de rest van de woning- bevinden zich allerlei ontspanningsruimtes. We beginnen met de cinemaruimte: hier kan je gemakkelijk met 10 mensen in alle comfort films kijken tot in de vroege uurtjes. Een brede gang verbindt de verschillende ruimtes hier. De ondergrondse garage hadden we al vermeld. Via één van beide buitentrappen met fietsgoot kan je hier ook fietsen plaatsen naast de 4 wagens. Verder is er een wellnessruimte met finse sauna, stoomcabine en jacuzzi. Aan de andere zijde van de gang bevindt zich de bar met heuse discotheek en bijhorende accesoires: DJ booth, rookmachine, laser, moving heads en karaokefaciliteiten. Hier kan je makkelijk tot 50 personen entertainen die via de aparte buitentrap ook niet door de woning moeten. Een glazen wand biedt zicht op de verfijnde wijnkamer.

Bijzonderheden:
- Allerhoogste afwerkingniveau
- Volledige nieuwstaat
- Aangelegde tuin
- Poolhouse met zonneluifels en terras langs het verwarmde zwembad
- Bergruimte in de poolhouse alsook sanitair en douche.
- Beregening in de tuin

Vastgoed ID04/14528
Vraagprijs€ 3.950.000
WoningtypeVilla
Woonopp.1.150 m²
Perceelopp.9.540 m²
Bouwjaar2015
Slaapkamers5
Badkamers4
Garages6
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 8.832
EPC103 kWh/m²
Unieke code13031
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Natuurgebied
Voorkooprecht Ja
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Hillewaere Vastgoed Turnhout Parklaan 46, 2300 Turnhout

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.30
  • Zondag Gesloten

Contacteer Hillewaere Vastgoed Turnhout