Brussel I Louiza 1050 Ixelles
Ref. 3845142

Brussels Sotheby’s International Realty - ND
Vraagprijs€ 2.500.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.277 m²

Contacteer Brussels Sotheby’s International Realty - ND

Gelegen tussen het Fernand Cocqplein en de Louizalaan, op een steenworp afstand van het voetgangerscentrum van Elsene, biedt het project Koningin 1839 33 appartementen, van studio's tot penthouses, ontworpen door de Belgische architect Marc Corbiau, een van de meest vooraanstaande vertegenwoordigers van de hedendaagse Belgische architectuur.

Dit mede-eigendom, waar elk van de woningen een terras of balkon heeft, is ontwikkeld op vijf niveaus. Op de bovenste verdieping, een penthouse met vier verdiepingen, een terras aan de voorzijde en grote balkons aan de achterzijde, biedt een uniek uitzicht op de stad, terwijl u geniet van 277 m². De begane grond bestaat uit 4 appartementen op de begane grond aan de achtergevel en 4 kantoorunits aan de voorgevel. In de kelder, ten slotte, maken de parkeerplaatsen en fietsruimtes het complex compleet. Dit project getuigt ook van de bijzondere zorg van de architect in de gevel, die volledig opnieuw is ontworpen om zich esthetisch te integreren in de stedelijke omgeving.

Bovendien biedt deze nieuwbouw deze bewoners een opmerkelijk leefcomfort dankzij de aanwezigheid van vloerverwarming, dubbele ventilatie, versterkte deuren in elk appartement en een voor iedereen toegankelijke fiets- en wandelwagenruimte.

Vastgoed ID3845142
Vraagprijs€ 2.500.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.277 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2018
Slaapkamers4
Badkamers3
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Brussels Sotheby’s International Realty - ND Louizalaan 200, 1050 Brussel

Contacteer Brussels Sotheby’s International Realty - ND