Luxueus appartement op toplocatie Recollettenlei 6 bus 201, 9000 Gent
Ref. W-02L75U

Engel & Völkers Gent-Centrum
Vraagprijs€ 1.950
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.110 m²

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum

Dit prachtig afgewerkte appartement bevindt zich aan de Recollettenlei. Het appartement is bereikbaar met de trap of lift en spreidt zich uit over de volledige tweede verdieping. U komt binnen via de inkomhal in de leefruimte. Samen met de open keuken bieden deze een subliem zicht over het Koophandelsplein, het Hof van Beroep en de Leie. U kan op het eerste terras vooraan genieten van het bruisende stadsleven. De keuken werd voorzien van verschillende Mieletoestellen die men kan verbergen achter de wegschuifbare kastenwand. De keuken is ook deels afsluitbaar door een schuifdeur. De leefruimte werd uitgerust met een volledige kastenwand, waar ook de voorzieningen voor televisie zitten weggewerkt en waarin een gashaard werd geïntegreerd. Het eiken parket werd gelegd in Hongaarse punt.

De slaapkamers en badkamer bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. Dit zorgt ervoor dat deze baden in rust. Beide slaapkamers en de leefruimte hebben toegang tot het terras achteraan, dat bereikbaar is door middel van schuifdeuren. De badkamer, die uitgerust is met een vrijstaand bad, douche en een lavabomeubel, werd volledig uitgewerkt in marmer. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Verder werd het appartement uitgerust met airco in de master bedroom en in de leefruimte. In elke ruimte werden kwalitatieve, op maat gemaakte gordijnen voorzien. De private, ruime kelder in het gebouw biedt plaats aan een wasmachine en diepvries (beide toestellen zijn reeds voorzien), alsook aan het aircosysteem.

De eigenaars hebben de mogelijkheid voorzien om verderop een garage bij het appartement te huren.

Vastgoed IDW-02L75U
Vraagprijs€ 1.950
WoningtypeAppartement
Woonopp.110 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers2
Badkamers1
Garages -
Douchekamers1

Kadastraal Inkomen-
EPC267 kWh/m²
Unieke code2369396
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Engel & Völkers Gent-Centrum Kleine Vismarkt 2, 9000 Gent

  • Maandag - VrijdagOpen van 10.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 13.00 - 16.30
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum

Vastgoed in de kijker