Henegouwen I Havré 7021 Mons
Ref. 3981304

Brabant Sotheby’s International Realty
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.760.000 m²
Woonopp.1.500 m²

Contacteer Brabant Sotheby’s International Realty

Verdoken in het bosrijke landschap van de provincie Henegouwen, ligt het 18e eeuws, neoclassistisch 'Kasteel van Beaulieu', destijds eigendom van de familie van de legendarische Ridder Duval. Het kasteeldomein is gelegen op een terrein van ± 76 met park en bossen en omvat eveneens een woning, atelier, garages, orangerie en te restaureren huizen.

Via een private bosweg komt men in de Engelse tuin van het kasteel, symmetrisch opgebouwd met centraal het hoofdgebouw en een linkse en rechtse vleugel. Het kasteel werd structureel goed bewaard en gerenoveerd met behoud van originele elementen. Op het gelijkvloers een ontvangstruimte die toegang geeft tot de verschillende vertrekken met open haarden en parketvloer. De eerste verdieping biedt een master bedroom met badkamer, 7 slaapkamers en 2 badkamers. Zowel de linkse als rechtse vleugel zijn ingericht als appartement. Een extra appartement met slaapkamer en badkamer en grote polyvalente ruimte bevinden zich op de 2de verdieping met een prachtig uitzicht over de tuin.

Andere : jachtdomein, verwarmd buitenzwembad, groentetuin, mogelijkheid om extra aan te kopen ±350 ha aan weides, bossen, agrarische grond enz.

De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Vastgoed ID3981304
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.1.500 m²
Perceelopp.760.000 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers12
Badkamers6
Garages6
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Brabant Sotheby’s International Realty