Exclusief wonen in het Begijnhof 9000 Gent
Ref. W-02J247

Engel & Völkers Gent-Centrum
Vraagprijs€ 2.800
Perceelopp.192 m²
Woonopp.227 m²

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum

In het Sint-Elisabethbegijnhof ligt deze authentieke, doch prachtig gerenoveerde woning verscholen. De woning heeft een private, volwassen tuin waar het heerlijk vertoeven is. Door de tuin bereikt men de woning, die werd gerenoveerd door Glenn Sestig Architects.

De keuken, die is afgewerkt met hoogwaardige materialen, heeft de nodige toestellen waaronder een gasfornuis van Lacanche. De leefruimte staat in verbinding met de keuken en heeft een grote open haard als blikvanger. Als we doorlopen, bereiken we een polyvalent te gebruiken ruimte. Deze ruimte kan onder andere als bureau gebruikt worden, ze beschikt over een apart toilet en een afsluitbare koelkast. Tussen de leefruimte en de polyvalente ruimte werd een gezellige zithoek gecreëerd.

Op de eerste verdieping ligt de eerste slaapkamer. Deze is volledig afsluitbaar met grote accordeondeuren. Eveneens op de eerste verdieping is er een vrij in te richten ruimte, die zich er toe leent om als een zitkamer, dressing, bureau, ... in te richten.

Op de tweede verdieiping zijn er nog twee slaapkamers, die zich in de nok van de woning bevinden. Op de gelijkvloerse verdieping ligt de verfijnde badkamer met een ruime inloopdouche. Doorheen de woning werd de balkenstructuur behouden. Deze verkeert in uitstekende staat.

Vastgoed IDW-02J247
Vraagprijs€ 2.800
WoningtypeVilla
Woonopp.227 m²
Perceelopp.192 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers3
Badkamers1
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC251 kWh/m²
Unieke code1957934-1
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Engel & Völkers Gent-Centrum Kleine Vismarkt 2, 9000 Gent

  • Maandag - VrijdagOpen van 10.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum