Kwaliteitsvolle villa met groen vergezicht Brakelmeersstraat 55, 9830 Sint-Martens-Latem
Ref. 629V

IRRES
Vraagprijs€ 1.795.000
Perceelopp.4.573 m²
Woonopp.537 m²

Contacteer IRRES

U kan deze villa virtueel bezoeken en de documenten downloaden op www.irres.be
Bijkomende info en bezoeken via Dirk op dirk@irres.be of bel 0479 417 496.

Bezoekmoment op afspraak: zaterdag 9 januari vanaf 13u00.

Nabij de Leie, verborgen in het Latemse groen, vinden we deze unieke villa, ontworpen door Architect Bernard De Clerck, terug. Rust is een prioriteit. Dankzij de centrale inplanting op het perceel van 4.573 m² is inkijk onmogelijk en wordt groenzicht gegarandeerd. Bovendien beschikt u dankzij deze inplanting over een enorme zuidwest-georiënteerde tuin, die ook van alle privacy geniet.

De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 537 m², die zich uitstrekt over twee verdiepingen.
U betreedt de villa via de majestueuze inkomhal met ingebouwde vestiaire en gastentoilet. Vanuit de inkomhal kan u doorwandelen naar een aparte bureauruimte, alsook de lichtrijke leefruimte en de op maat gemaakte Obumex keuken, die onderling verbonden zijn. De leefruimte, die tevens toegang biedt tot één van de terrassen, bestaat uit een ruime woonkamer met houthaard en een gezellige eetkamer. De keuken werd zeer kwalitatief afgewerkt met Gaggenau keukentoestellen en beschikt over een ontbijthoek van waaruit u zich naar het tweede terras kan begeven. Vanuit de keuken kunt u doorlopen naar een polyvalente ruimte en een dubbele berging.

Op de eerste verdieping bevindt zich het slaapgedeelte, dat bestaat uit vier slaapkamers, twee badkamers en een douchekamer. De master bedroom biedt een prachtig zicht op de tuin en beschikt over een ingebouwde dressing en een privatieve badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Verder op de nachthal twee gelijke kinderkamers die gebruik kunnen maken van de gezamenlijke douchekamer. De vierde slaapkamer heeft twee privatieve terrassen met aansluitend een badkamer met ligbad. Deze kan ook dienst doen als logeerkamer.

Het terrein is afgesloten met een geautomatiseerde poort en beschikt over een losstaand gebouw ingericht tot garage en carport voor drie wagens.

Vastgoed ID629V
Vraagprijs€ 1.795.000
WoningtypeVilla
Woonopp.537 m²
Perceelopp.4.573 m²
Bouwjaar1996
Slaapkamers4
Badkamers3
Garages4
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 4.690
EPC239 kWh/m²
Unieke code20180910
OverstromingsgebiedMogelijk gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Natuurgebied
Voorkooprecht Ja
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

IRRES Kortrijksesteenweg 19, 9830 Sint-Martens-Latem

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 12.30 – 14.00 - 17.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer IRRES