Rustig gelegen en zeer ruime villa (630m²) met 2/3 woonentiteiten + praktijk/bureau op 35a Braambosweg 45, 3140 Keerbergen
Ref. E198

Exclusive Housing
Vraagprijs€ 1.190.000
Perceelopp.3.529 m²
Woonopp.630 m²

Contacteer Exclusive Housing

Bekijk eveneens de VIDEOPRESENTATIE op www.exclusivehousing.be !
Deze villa (´95) in tijdloos ontwerp is niet alleen bijzonder rustig gelegen in een bosrijke omgeving, ze is luxueus afgewerkt maar is daarenboven uniek omdat het een combinatie is van een riante hoofdwoning met 5 slaapkamers, een tweede entiteit dat als woning of praktijk/bureau kan worden gebruikt en een aparte studio met badkamer en kitchenette. Iedere entiteit heeft een eigen inkom. Deze combinatie maakt deze uitzonderlijke villa ideaal voor co-housing van verschillende familieleden eventueel in een woon-werk combinatie (praktijk of kantoren) en zelfs B&B.
De villa is afgewerkt met de beste materialen (Travertin, parket, ), is erg ruim en praktisch ingedeeld, verkeert in uitstekende staat en is perfect instapklaar. Dankzij een doordacht ontwerp, genieten de meeste kamers van een mooi uitzicht op de omringende tuin.
Men betreedt de hoofdwoning via een mooie inkomhal die uitgeeft op de prachtige hyper-geïnstalleerde keuken en anderzijds op de ruime eetkamer en zitruime met tegelkachel. De verdieping telt maar liefst 5 erg ruime slaapkamers, waaronder de ronduit magnifieke master bedroom met eigen badkamer. De tweede woonentiteit heeft een aparte ingang opzij van het gebouw en was ontworpen als praktijk met diverse kamers, maar kan perfect als aparte woonentiteit worden gebruikt met aparte badkamer. Tenslotte is er nog een studio met eigen badkamer en kitchenette boven de garage.
Lees de volledige omschrijving op www.exclusivehousing.be!

Vastgoed IDE198
Vraagprijs€ 1.190.000
WoningtypeVilla
Woonopp.630 m²
Perceelopp.3.529 m²
Bouwjaar1995
Slaapkamers5
Badkamers3
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 4.407
EPC279 kWh/m²
Unieke code20180822
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer Exclusive Housing