Exclusief landhuis Hillcrest centraal op de Heide9250 Waasmunster
Ref. Hillcrest

Huysewinkel Waasmunster
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.2.500 m²
Woonopp.587 m²

Contacteer Huysewinkel Waasmunster

Dit exclusief landhuis genaamd “Hillcrest” heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 587m² en is centraal gelegen op de “Heide” te Waasmunster. De villa werd in 1996 ontworpen door de huidige bewoners en de gerenommeerde architect Laporta. De verfijnde architectuur in Frans/Engels stijl, royale vertrekken en de speelse connectie met de bosrijke omgeving zijn maar enkele van de vele karakteristieken van dit landhuis.

Het accent op de benedenverdieping is de tijdloze look, het multifunctioneel karakter & het familiaal gebeuren in de verschillende vertrekken van de woning, de living en eetkamer met haard zijn zondermeer het kloppende hart van deze villa. Qua materiaalkeuze werd er geopteerd om te werken met uiterst duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Parketvloer, natuursteen, surround systeem,…

Boven zijn er vier ruime slaapkamers waaronder één masterbedroom met ensuite badkamer en dressing. Twee ruime kinderkamers delen een gemeenschappelijke ruime badkamer, tevens met ligbad en douche. De vierde slaapkamer werd uitgerust met een ensuite badkamer. Een bureel en ontspanningsruimte vervolledigen dit verdiep.

De tuin heeft een zuidwest oriëntatie waarbij er verschillende rust- en sfeerpunten werden gecreëerd. De eyecatcher hier is de gezellige overdekte wintertuin. Van hieruit heeft u een prachtig open zicht over de netjes onderhouden tuin met zijn strakke haagstructuren. (Massief houten tuinhuis achteraan)

Extra toeven van de villa zijn een dubbele inpandige garage, koele berging, wijnkelder en aparte was- en strijkruimte. Een ruime polyvalente afgewerkte zolder vervolledigd dit plaatje. Hier kunnen nog extra kamers worden gecreëerd indien gewenst.

Vastgoed IDHillcrest
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeVilla
Woonopp.587 m²
Perceelopp.2.500 m²
Bouwjaar1996
Slaapkamers4
Badkamers3
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC192 kWh/m²
Unieke code20191016
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Huysewinkel WaasmunsterPattorerijstraat 29, 9250 Waasmunster

  • Maandag Open van 10.00 - 18.00
  • Dinsdag  Op afspraak
  • Woensdag Open van 10.00 - 12.30
  • Donderdag - Vrijdag Op afspraak
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.30
  • Zondag  Op afspraak

Contacteer Huysewinkel Waasmunster