Gezinswoning met mooi aangelegde tuin 9230 Massemen
Ref. W-02LMLV

Engel & Völkers Gent-Centrum
Vraagprijs€ 575.000
Perceelopp.1.527 m²
Woonopp.282 m²

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum

Deze villa is gelegen in Massemen. De woning werd in 1995 gebouwd, waarbij destijds heel wat rekening werd gehouden met het gebruik van kwalitatieve materialen. De woning en de tuin werden gedurende al die jaren met de grootste zorg onderhouden.

De indeling van de villa op de gelijkvloerse verdieping is als volgt: een ruime inkomhal met vestiaire, gastentoilet en de prachtige trap naar de eerste verdieping; spacieuze leefruimte met cassettehaard en grote raampartijen; keuken voorzien van alle comfort; bergruimtes met rechtstreekse toegang naar de tuin; slaapkamer of bureauruimte; badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo; garage met sectionaalpoort en doorgang naar de tuin. Op de verdieping werden momenteel slechts twee slaapkamers en een douchekamer met toilet ingericht. Er zijn twee ruimtes die enkel gebruikt worden als zolderberging, maar die potentieel bieden om er extra slaapkamers in te richten. De tuin werd doorheen de jaren met veel liefde ingericht en goed onderhouden. Er werd ook een grote berging geplaatst, deze kan gebruikt worden als tweede garage of als tuinhuis. Ook voor iemand die een vrij beroep uitoefent, kan deze woning de oplossing bieden tussen de combinatie wonen-werken. De polyvalente ruimte op het gelijkvloers, momenteel ingericht als slaapkamer, kan omgevormd worden tot een bureauruimte, praktijk ... De inpandige garage kan hierbij een extra troef vormen, gezien men deze kan inrichten als wachtzaal, bijkomende bureauruimte ...

Ben je op zoek naar een woning met potentieel en standing? Kom dan zeker deze villa bezoeken. Wie weet is dit pand wel dé woning waar je al die tijd naar zocht!

Vastgoed IDW-02LMLV
Vraagprijs€ 575.000
WoningtypeVilla
Woonopp.282 m²
Perceelopp.1.527 m²
Bouwjaar1995
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages1
Douchekamers2

Kadastraal Inkomen-
EPC285 kWh/m²
Unieke code2366753
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Engel & Völkers Gent-Centrum Kleine Vismarkt 2, 9000 Gent

  • Maandag - VrijdagOpen van 10.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 13.00 - 16.30
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum