een droomhuis in de stad, het betere alternatief voor een luxe-appartement Katelijnestraat 109, 8000 Brugge
Ref. 2984669

Agence Coucke
Vraagprijs€ 525.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.Niet gekend

Contacteer Agence Coucke

Een droomhuis in de stad, het betere alternatief voor een luxe-appartement. Dit breedhuis met kunsthistorische waardevolle voor- en achtergevel en authentiek dakgebinte werd in 2017 verbouwd (totaalrenovatie-vernieuwbouw). Ze is de ideale stek voor een alleenstaande, een koppel of een klein gezin dat met volle teugen van het leven in de stad wil genieten.
Bij de verbouwing werd geen enkel detail over het hoofd gezien, en werd er extra aandacht besteed aan het beleven, het aanvoelen van de ruimte, de warmte en het licht.
De buitenruimte sluit perfect aan bij de binnenruimte, het comfortgehalte is hoog, een aantal eye-catchers maken het geheel compleet. Gelijkvloers : inkom met gastentoilet (bemerk de voordeur), knappe living met tuinramen tot op grond, meerlagenparket met hoge plinten, open keuken met breed granieten werkblad, heel veel diepe kasten en alle toestellen (combi-microgolfoven, vaatwas, koelkast, diepvries, high speed vitrokeramische kookplaat, dampkap Novy pure line, Villeroy en Boch spoelunit/keukenmengkraan). 1ste verdiep (open trap in eik) : nachthal met bureauhoek, royale master bedroom met dressingkasten, mooie badkamer met dubbel lavabomeubel, hangtoilet en inloopdouche, handige ruimte voor wasmachine en droogkast. 2de verdiep (vaste open trap in beuk) : mits een kleine investering kan onder het authentiek dakgebinte (met originele nagels en balken genummerd in Romeinse cijfers) een mooie 2de slaapkamer gecreëerd worden én 2de badkamer, er zijn al twee standvensters, alle leidingen zijn reeds voorzien en zijn chauffages. CV gas (Junkers ketel, slimme thermostaan Bosch).
De tuin is een parel : terrassen en paadjes in blauwsteen Gothic tegels 60/60 en 20/20, fruitbomen, bloemen en planten, breed hekken met fietshelling. De leidingen voor tuinverlichting zijn voorzien. Het pand paalt (bijna) aan de Kerk en het Klooster van de ‘Rode Nonnen’, Brugs erfgoed op zijn best. De fraaie Kloostertuin (enkel bekend bij de Bruggelingen) is sinds kort open voor het publiek. Nog enkele details : -op alle verdiepingen zijn gordijnen voorzien -overal Dauby raam en deurbeslag in verouderd ijzer, alsook voor alle kast- en deurknoppen van de keuken/ingebouwde kasten/badkamer -binnen en buiten zijn (ingemaakte) kasten voor zien voor berging -vensterbanken in witsteen -parlefoon -Niko armaturen -oriëntatieverlichting op de trappen -wifi interface -EPC 147 kWh/m2jaar -Elektriciteit conform
 

Vastgoed ID2984669
Vraagprijs€ 525.000
WoningtypeVilla
Woonopp. -
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers2
Badkamers-
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC147 kWh/m²
Unieke code201912050002225251-RES-1
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Agence Coucke Sint Jacobsstraat 3-5, 8000 Brugge

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 12.00 – 14.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.00 – 14.00 - 16.00 Enkel op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Agence Coucke