Prachtig herenhuis zoekt bewoners 9000 Gent
Ref. W-02IZHX

Engel & Völkers Gent-Centrum
Vraagprijs€ 2.750
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.350 m²

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum

Dit prachtige herenhuis met zijn witte gevel is op zoek naar tijdelijke bewoners. In de Houtbriel, een eenrichtingsstraat in de buurt van Sint-Jacobs, is deze woning gelegen. Kom thuis in dit ruime pand met vijf slaapkamers en twee badkamers.

Men komt de woning binnen via de inkomhal. Deze heeft een vestiaire, wasruimte en een gastentoilet. Op het gelijkvloers is er verder nog een ruime leefruimte met een haard op gas en een prachtige parketvloer. De keuken bevindt zich in een open, glazen achterbouw en biedt toegang tot het terras en de mooie stadstuin. De keuken staat in verbinding met de berging, die ook vanuit de gang te bereiken is.

De woning is volledig onderkelderd. In deze kelder staan een waterontkalker en twee grote tanks voor het opvangen van regenwater. Er is eveneens een wijnkelder.

Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste badkamer met toilet, dubbele lavabo en douche. Verder is er ook een kamer die dienst kan doen als slaapkamer of bureau. Er zijn op dit verdiep nog twee kamers, die met elkaar verbonden zijn door middel van een grote dubbele deur. Deze kamers kunnen perfect dienst doen als slaapkamer met aansluitende dressing of als slaapkamers voor twee kindjes.

Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers en een tweede badkamer met bad en dubbele lavabo.

De derde verdieping is een grote zolderruimte.

De gelijkvloerse verdieping wordt verwarmd aan de hand van vloerverwarming, op de andere verdiepingen wordt er verwarmd met radiatoren. De woning beschikt verder over zonnepanelen, die voor een neutraal verbruik zorgen. In de woning is cohousen niet toegelaten.

Vastgoed IDW-02IZHX
Vraagprijs€ 2.750
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.350 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers5
Badkamers2
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Engel & Völkers Gent-Centrum Kleine Vismarkt 2, 9000 Gent

  • Maandag - VrijdagOpen van 10.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum