Sublieme villa op uitmuntende ligging Morgenster 4, 9250 Waasmunster
Ref. E4S2013

Exeptio
Vraagprijs€ 899.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.Niet gekend

Contacteer Exeptio

Villa Zonnedauw ligt op een zalig rustige locatie in Waasmunster: op de Heide, in een doodlopend straatje. U geniet er van absolute privacy, mede doordat hoge bomen en beplanting de woning volledig afschermen van de omgeving.
Het gebouw zelf is van de hand van Laporta, een gerenommeerde twintigste-eeuwse architect bekend om zijn traditionalistische stijl. Hij liet zich voor het ontwerp inspireren door de Engelse landhuisbouw, wat zowel buiten als binnen prachtig tot uiting komt. Via een riante inkomhal met natuurstenen trap kom je in de woonkamer, een gezellige ruimte met eetgedeelte en salon. Er heerst een sfeer van discrete luxe, dankzij de keuze voor warme kleuren, comfortabele materialen en zachte stoffen. Bovendien heeft u hier integraal zicht op de tuin, een mooi domein met grote graspartijen, strakke hagen en ruime terrassen. De leefruimte is ook verbonden met de keuken en een aanpalende koele berging.
Eén van de grote troeven van deze villa is trouwens dat ze perfect is aangepast aan levenslang wonen. Twee grote slaapkamers situeren zich beneden en beschikken elk over een sanitaire ruimte. Verder bevinden zich op het gelijkvloers nog een gastentoilet, wasplaats en royale garage. De eerste verdieping is dan weer veeleer ingericht als een polyvalente ruimte. Vandaag wordt ze om te ontspannen en als kantoor, maar u kunt hier makkelijk extra kamers en zelfs badkamers maken. Alle voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Via een zoldertrap heeft u bovendien toegang tot een grote zolderverdieping voor opslag.

Vastgoed IDE4S2013
Vraagprijs€ 899.000
WoningtypeVilla
Woonopp. -
Perceelopp. -
Bouwjaar1990
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 2.456
EPC288 kWh/m²
Unieke code2319797
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Exeptio