Luxe penthouse in Aalst , 9300 Aalst
Ref. 1562

Exclusiv' Home
Vraagprijs€ 1.375.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.451 m²

Contacteer Exclusiv' Home

Dit schitterend penthouse is het meest exclusieve appartement van de residentie ANNETI. Dit residentiële gebouw is gelegen net buiten de drukke stadsrand van Aalst waar de drukte van de stad overgaat naar de rust van het platteland.
Dit exclusieve duplex-penthouse kent een uitzonderlijke ligging aan de rand van het stadspark en biedt een prachtig zicht op het aanpalend groengebied van de Osbroek. De ligging is tegelijkertijd rustig alsook strategisch vermits in de directe nabijheid van de E40-afrit.

Dit mooie appartement geniet een luxueuze afwerking en heeft bijzonder veel lichtinval door de grote raampartijen. De gezelligheid van het wonen is alom aanwezig in de ruime leef- en slaapkamers verdeeld over de 2 verdiepingen van het duplex appartement. De bewoonbare oppervlakte bedraagt ca 450m² (!!). Het dakappartement is perfect zuid-gericht en heeft een mooi vergezicht op het achtergelegen groengebied. Tevens is er een directe toegang tot dit beschermd natuurgebied vanuit de tuin.
Enkel de meest hoogwaardige materialen en technieken werden gebruikt bij de opbouw. In totaal zijn er 6 dakterrassen (samen ca 100m²) rondom de penthouse die uitnodigen tot ontspanning en relaxatie.

Deze penthouse heeft een gigantische open leefruimte (160m²), keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. Drie afgesloten garages in de kelderverdieping horen eveneens tot het aanbod. De penthouse is bijna ongebruikt en in quasi-nieuwstaat. Een deel van het meubilair kan eventueel mee overgenomen worden.
Dit is wellicht het meest exclusieve penthouse van de stad Aalst.

Vastgoed ID1562
Vraagprijs€ 1.375.000
WoningtypePenthouse
Woonopp.451 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2008
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages -
Douchekamers3

Kadastraal Inkomen-
EPC101 kWh/m²
Unieke code0002276115-RES-2
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming-
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Exclusiv' Home